|
ENFLUVİR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şub 2024 Saat 14:21 |
Hocam merhaba
6,5 yaş cocuk için RSV virüse karşı ENFLUVİR etkilimi acaba ? Yıprandık ya , kaç kere bronş sıkışması oldu, 2 senede belki 5 kez , ve hepsi zor oluyordu . Bir doktor bu ilaç ilk 1-2 günde etkili oldugunu söylüyor Şuan sınıfında yine salgın var, bazı cocuklarda bronş sıkışması var, doktorlar onlara astım demiş.ama ben ne olduğunu bildigim için önlem alsam diyorum Evde 1,5 yasında bebek de var, o da rsv olmuştu ...:((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eder, niye etmesin de! Ilac Grip'in hafif gecmesini saglamiyor, ilk 3gun icinde verilirse, hastalik suresi 3 gun
kisaliyor. Turk doktorlarinin verdigi ilaclari kullanmazsaniz, Gripler rahat gecer. Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Salak olduklari icin, her oksurene Astim derlerdi, simdi Zaturre diyorlar!! Zira daha karli!! Iyiki bir "RSV" ogrendiler!! Simdi her oksurene Test yapip, RSV teshis ediyorlar! Sanki normal Gripten farkli bir sey yapacaklar!!! Maksat; RSV testi ayagi ile halki dolandirmak!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|