|
kan tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2024 Saat 23:25 |
kadir hocam merhaba,
3 yaş erkek ve 8 yaş kız çocuguma okul açıldıgından beri vitamin takviyesi veriyorum sürekli değil ama mesela umca alkolsüzü hastalık sürecinde, sambucol 1 şişeyi 2 kardeş beraber bitirdi. sonra içinde çeşitli vitaminler olan bi vitamini yine 2 kardeş hastalık sürecinde ve sonrası 1 hafta içti gibi gibi.. arada cvit tabi okul açıldğından beri her ay hasta oldukları için sık sık vitamin vermiş oldum. 3 ay da dvit ampul kırdım ailecek. benim kafama takılan karaciğere vs yük olmışmudur. bi tam kan versek dviti ve diğer değerlerine bakılsa sizce uygun mu? en az 3-5 tüp alıyolar 3 ve 8 yaş için sıkıntı olur mu? ama aklımada çok takılıyor karaciğer degerlerine ve dvitine baktırmak istiyorum sizin cvbınza göre hareket edicem hocam cevabınız için şimdiden teşekkürler…
Düzenleyen aleynaaa - 13 Şub 2024 Saat 23:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dvit3 ampul haricinde verdiklerinizin en ufak bir yarari olmayacak..
Sadece D vitamini baktirin.
|
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yararı olmadı peki zararı oldumu hocam bu kadar vitamin vermenin bunu anlamak için kan vermeye gerek varmı?
tek dvit bakmıyolar daha dogrusu doktora gidip napması gerektğini söyleyince sinir oluyor kendisi tam kan isteyip 4-5 tüp kanı mutlaka alıyor bir zararı olurmu durduk yere kan vermenin?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin kullandiginiz miktarlarda zararli olmaz.
"Tek" vitamin D bakmazlar tabii ki!!! Halki, nasil dolandiracaklar? Baktiramasaniz bile, her sene 1 ampul Dvit3 vermenizde bir sakinca olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|