|
Vertigo, uykusuzluk problemi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
BeyzaY
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Vertigo, uykusuzluk problemiGönderim Zamanı: 09 Şub 2024 Saat 18:52 |
|
Hocam daha önce size danışarak vertigo için Mehmet Ali Şehitoğluna gittim. Bir ay sürecek vasoserc ilaç tedavisi başladım. Su an iki haftası bitti ancak hala hayata devam edemiyorum, hep bulantı başta dönme hissi, sersemlik devam ediyor. Asıl sorunum birkaç gecedir çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum, uyuyunca da yarım saate geri uyanıyorum. Bana önerebileceğiniz birşey var mı. Uyusam belki iyileşeceğim. Sizce bunlar normal mi. Vasoserc kullanırken uyku için kullanabileceğım birşey var mı. Saolun hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2024 Saat 19:35 |
|
Tekrar, Dr. Mehmet beye danisin.
|
|
![]() |
|
Emy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Şub 2024 Saat 13:58 |
|
Bende meniere sendromu var. Zaman zaman şiddetli baş dönmesi atakları yaşıyorum. Bu durumda yaptığım ilk şey dramamine içip uyumak uyandığımda birşey kalmıyor. Bazen ikinci doz gerekiyor. Geçmiş olsun. Bende betaserc kullanıyorum. Ataklarını geleceğini bazen önceden anlıyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|