|
E coli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2024 Saat 20:41 |
Hocam merhaba 36 yaş ağrılı idrar, yanma, bel kasık ağrısı,kaşınma şikayeti ile kadın doğuma gittim idrar kültürü yapıldı ve e coli üredi koloni sayısı 80.000 yazıyor.bu iye var demek mi ? Antibiyotik kullanmalı mıyım ? Metotreksat ilacı kullanıyorum. O yüzden gereksiz antibiyotik almak istemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
100,000 alti ureme: DISARDAN BULASMA demektir.
Yani IYE, YOK!! SAKIN antibiyotik verirlerse, kullanmayin. Sikayetlerinizin sebebi baska! Gunde:2x1, Sabunlu sicak su kuvetinde 10 dakika kadar oturun. Muhtemelen bir tahris oldu!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Şub 2024 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sabun bildiğimiz hacı şakir değil mi ilk defa öğreniyorum kusura bakmayın.teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne bulursaniz. Marka onemli degil.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba idrar tahlilimde sıkıntı gözüküyor değerlendirir misiniz?yan ağrıları ve kasık ağrısı devam.çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nitrit:(-).... IYE YOK!!!
Ya akinti var, yada tahris oldu. Bir Kadin-Dogum doktoru gorsun.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba bu bakteriden kurtuldum mu diye tekrar test yaptırdım şimdi başka şeyler çıkmış yardımcı olur musunuz ? Hocam bir de LDH 123 U/L düşük olması normal mi ?
Düzenleyen Edilasek - 19 Mar 2024 Saat 13:17 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
100,000 alti ureme: DISARDAN BULASMA demektir.
Yani IYE, YOK!! Allah akil-fikir versin! Olmayan IYE'nin olmadigini anlamak icin tahlil yaptirdiniz ha! LDH dusuklugu; bazi metabolik hastaliklar sonucu olabilir. Bir Dahiliyeci ile gorusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|