Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - E coli
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

E coli

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Edilasek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 159
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Edilasek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: E coli
    Gönderim Zamanı: 05 Şub 2024 Saat 20:41
Hocam merhaba 36 yaş ağrılı idrar, yanma, bel kasık ağrısı,kaşınma şikayeti ile kadın doğuma gittim idrar kültürü yapıldı ve e coli üredi koloni sayısı 80.000 yazıyor.bu iye var demek mi ? Antibiyotik kullanmalı mıyım ? Metotreksat ilacı kullanıyorum. O yüzden gereksiz antibiyotik almak istemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117312
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2024 Saat 22:16
100,000 alti ureme: DISARDAN BULASMA demektir. 
Yani IYE, YOK!! 
SAKIN antibiyotik verirlerse, kullanmayin.
Sikayetlerinizin sebebi baska!
Gunde:2x1, Sabunlu sicak su kuvetinde 10 dakika kadar oturun. Muhtemelen bir tahris oldu!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Şub 2024 Saat 19:18
Yukarı Dön
Edilasek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Edilasek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2024 Saat 11:45
Hocam sabun bildiğimiz hacı şakir değil mi ilk defa öğreniyorum kusura bakmayın.teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2024 Saat 18:58
Ne bulursaniz. Marka onemli degil. 
Yukarı Dön
Edilasek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Edilasek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2024 Saat 09:38
Hocam merhaba idrar tahlilimde sıkıntı gözüküyor değerlendirir misiniz?yan ağrıları ve kasık ağrısı devam.çok teşekkürler. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2024 Saat 19:19
Nitrit:(-).... IYE YOK!!! 
Ya akinti var, yada tahris oldu.
Bir Kadin-Dogum doktoru gorsun. 
Yukarı Dön
Edilasek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Edilasek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 09:10
Hocam merhaba bu bakteriden kurtuldum mu diye tekrar test yaptırdım şimdi başka şeyler çıkmış yardımcı olur musunuz ?  Hocam bir de LDH 123 U/L düşük olması normal mi ?

Düzenleyen Edilasek - 19 Mar 2024 Saat 13:17
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 18:36
   100,000 alti ureme: DISARDAN BULASMA demektir. 
Yani IYE, YOK!! 

Allah akil-fikir versin! 
Olmayan IYE'nin olmadigini anlamak icin tahlil yaptirdiniz ha! 

LDH dusuklugu; bazi metabolik hastaliklar sonucu olabilir. Bir Dahiliyeci ile gorusun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.