|
Kendim için/surgam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rosenes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2024 Saat 20:22 |
Hocam iyi akşamlar. Sağlığınız sıhhatiniz iyidir umarım. Bir konu hakkında danışmak istiyorum. 10-12 sene önce sol dizimde menisküs oluştu. Doktor egzersiz ve 1-2 ilaç vermişti.O şekilde 1 haftada normal hayatıma dönmüştüm. Tabi ki rahatsız ediyor, zaman zaman ağrılarım oluyor ama o ilk ortaya çıktığı gibi bir ağrı olmadı bi daha.Ameliyat da olmadım.Dün aynı şeyi sağ bacağımda yaşadım. Dizimi bükemiyorum şu anda.Randevuda alamadım ortopediden Kayınbabam bu şikayetle surgam 300 mg tablet kullanmış yakın zamanda.2-2 gün icinde iyileştiğini söyledi ama ben yine de size danışmak istedim.İlaç hakkında bilginiz var mı hocam, En azından doktora gidene kadar kullanabilir miyim? Cevabınız için Şimdiden teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın
Düzenleyen Rosenes - 03 Şub 2024 Saat 20:25 |
|
Rose
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kortizon degildir, deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|