Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nefes alma problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Nefes alma problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra_s Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nefes alma problemi
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 17:22
İyi günler hocam, 6 yaşındaki oğlum okul başladığından beri grip,arkasından kulak ağrısı, isitme sorunu, gözde akıntı şeklinde şikayetler geçirdi. Sizin de oneriniz ile iliadin, tobrased,serum fizyolojik ile gecirdik. Somestr tatilinde okuldan uzak olunca iyileşti ama ağızdan nefes alma duzelmedi.gece uyuyunca yogun bas terlemesi oluyor,yastığını yukseltsem de horlama oluyor, ağzı acik hirilti oluyor sanki geniz akıntısı var gibi ama gündüz ne burun akıntısı ne öksürük ne de hapşırık var, sadece ağızdan nefes alma. Apne gibi tıkanması, hirilti beni endiselendiriyor. Biliyorum ki siz ağızdan solunuma takılmayın demistiniz, ağız solunumunun dis yapısı bozukluğu, kubbe damak ve cene yapısı bozukluğu konusunda yazılanlara inanmayın demistiniz ama bu kadar uzun süre duzelmemesi, artik neredeyse hic burnundan nefes almaması beni endiselendiriyor.
Yukarı Dön
esra_s Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 17:24
Hocam bir de burun içi kızarık, burun eti şişiyor zaman zaman
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118585
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 19:53
Okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.