Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kadir bey
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kadir bey

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kadir bey
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 04:34
Hocam iyi geceler bir çocuğun oksurugu alerjimi ..gripmi...cigerdenmi korkulacak bi durum varmı nasıl anlarız bunlara alerji grip veya cigerdense ne gibi tedaviler uygulanır siz olsanız ne yapardınız dünden önceki gün sabah uyanınca burnunda mukus vardı sarı yeşil ondan sonraki öksürük katıldı aramıza ama gündüz bu gecede öksürükle uyandık ve genzi dolu balgamla ıhlamur veriyorum bolbol içerken buharını soluyarak icirtiyorum hatta bu geniz akıntısı bizde oldumu öksürük krizleri kesilmiyor uzun bı sure bunun bı tedavisi yokmu Okyanus suyu aldım onu sıkıyorum burnuna sterimar adı burun etleri de şişmeye başladı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 19:08
 Cok fazla miktarda, Turk doktor sahtekarliklarinin etkisi altinda kalmissiniz!!
1- Allerjilerde ve hatta Astim'da oksuruk oncelikli bulgu DEGILDIR!
- Allerjilerde; oncelikle; hapsirma, gozlerde sulanma, su gibi burun akmasi vardir! 
- Astim'da ESAS bulgu, sikintili solunumdur!! Rahat nefes alinir, sikintili sekilde nefes verilir. 
(2006'dan beri Turkiye'deki "Astim sahtekarligi", gecen sene ortalarindan beri sirra kadem basti!! O kadar
 cok hakaretlerden sonra, nihayet utanabildiler!)
Eski uyelere hatirlayacaklar, gecen seneye kadar her oksuren cocuga, Astim deniliyordu! Gunumuzde cok
 daha karli oldugundan, HER oksurene mutlaka Akciger Rontgeni cekiliyor (kasten hatali cekiliyor!!!)ve
Zaturre denilerek Hastanelere yatiriyorlar! Cok enteresan olan; BUTUN doktorlarin, agiz birligi etmiscesine
 "ayni kaba si.malari!" Kesin bunlari yonlendiren bir "Sarlatanus Maximus" var! 
2- Oksuruk; Turk doktorlarinin sandiklari gibi, bir; hastalik DEGILDIR!! Vucudun savunma mekanizmasidir.
Cocuklarin basini derde sokan, hastanelere yatmalarina sebep olan, bu oksuruk kesme sevdasidir. 
Astim ilaclari ve kortizonlu spreylerle bu isi cok guzel becerirler, sahtekarlikta uzerlerine yoktur!
3- SAKIN Turk doktor akli ile; oksuruk kesmeye calismayin!!Yazilarimi okuyun ve anlattiklarimi uygulayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Şub 2024 Saat 19:09
Yukarı Dön
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2024 Saat 03:35
Öksürük gece oluyor doktor bey üç dört gibi yoğun balgam oluyor zıplaya zıplaya öksürüyor uyutmuyor öyle ses vs yok sadece öksürük ablasinda vardı o azalttı büyük diye ama küçüğe bulaştımi bağışıklığı sanırım çok güçlü değil yenemiyor dört yaşında ben kullanmıyorum sayenizde doktor bey kortizon vs Okyanus suyu sıktım sadece tuzlu su birde bal limon veremedim reflü olabilirmi endişesinden :/ ama bal verdim odayı kurutmamaya çalışıyorum çok teşekkür ederim yardımınız için 🤲
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2024 Saat 18:58
SAKIN; kortizonlu spreyleri kullanmayin, Sagladiklari "Sahte" iyilik hali sizi aldatmasin. 
Yazilarimi okuyun/ 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.