|
İltihap |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aadddd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2024 Saat 22:35 |
Hocam iyi günler , bebeğim emzirirken geçen gün göğüs ucumu ısırdı şu anda dişini geçirdiği yerlerde iltihap tarzı beyazlıklar oluştu , hem ağrım var hem de şişlik oluştu . İltihabın Bebeğe bi zararı olur mu bir de geçmesi için hangi kremi sürebilirim ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"O" Gordugunuz, iltihap degil, acele ile yapilmis bag dokusu. Bir muddet o gogusunuzu dogrudan vermeyin.
Kalkan (veya biberon basligi) kullanin. Her emzirdikten sonra nemli bezle silin ve Madecassol pomat surun.
|
|
![]() |
|
Aadddd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yalnızca tek meme emiyor , bir de emmediği zaman hemen mastit oluyorum . Yaşı da var kabul etmiyor kalkanı falan artık . Böyle emmeye devam etse ona zararı olur mu? Acıya dayanırım kendiliğinden geçecek bi şey mi acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebege olmaz! Siz biraz izdirap cekersiniz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hala geçmedi yara . çok fenayım artık resmen ağlıyorum emzirirken . Yara tam kendini toparlıyor bi sonraki emme saati geliyor . Ne yapacağımı şaşırdım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|