Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diş lekesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Diş lekesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bdskrtls Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bdskrtls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diş lekesi
    Gönderim Zamanı: 28 Oca 2024 Saat 03:20
Hocam merhabalar
Son zamanlarda 3 yaş kızımın üst dişlerinde özellikle lekelenmeler görüyorum dişlerini düzenli fırçalamaya çalışıyorum ama bu şekilde olmasi da dikkatmi cekti vucutta  herhangi bir değer  eksiklikği bu şekilde lekelenmeler yaparmı size danışmak istedim
Birde ikinci sorum özellikle uykusu cok geldiğinde veya ekrana uzun süre baktiğinda gözünde bazı zamanlarda kırpma yapiyor gözlerde bozulma falan mı vardir yoksa uykusu geldiği icin veya cok ekrana maruz kaldiği için olağan bi durum mudur 
Teşekkür ediyorum şimdiden🙏
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119839
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2024 Saat 19:11
1- Bazi cocuklarda, tukrugun ozelligi nedeni ile lekelenme olabiliyor. Karbonat ile fircalayin. 
2- Gozunu kirpmadan baktigi icin olur. Ara ara gozlerini kapattirin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.