|
Gözde yeşil akıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Oca 2024 Saat 18:32 |
Hocam oğlum 9 aylık 3 gun önce öksürük burun akıntısı oldu ates yok ama evde burun acık tuttum dogal bı sekılde gecırmeye calıstım bugun 4.gun gözlerı kızardı ve yesıl akmaya basladı temizledim ılık suyla ama akıyo ne yapabilirim göz için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tobrased goz damlasi, 5 gun, gunde:4x1 her iki goze damlatin.
Sirt ustu yatarken ve gozleri kapali iken pinarlarina damlatin.. ELINIZ ILE GOZ KAPAKLARINI AYIRMAYIN!
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
1-Hocam şuan eczaneye gidemiyorum sehır dısındayım anca pazartesi alıcam cok gec kalmıs olur muyum ilerler mı
2-Pekı bu yasadıgı öksürük burun akıntısıyla gelişen viral virüse baglı bırsey mıdır ya da gripten bagımsız bakteriyel mı gözündeki
Düzenleyen MevaAnnesi - 27 Oca 2024 Saat 23:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gozdeki viral hadiselerde, Capak olmaz!! Kizarti olur. Bakteriyel oluca capak olur.
Simdilik, sik sik gozlerini kaynamis su ile silin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|