|
Ötme sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2024 Saat 02:40 |
.
Düzenleyen yamaninannesi - 26 Oca 2024 Saat 23:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru yoldasiniz!! Sadece;"Limon-bal" yeterlidir. Sarimsak kullanmayin. Cocuklarda tansiyor dusurur ve
basiniza bir suru is acarsiniz. SAKIN Turk isi uydurmalara inanmayin. Sadece sizin cocugunuz degil, bu yas grubunda butun cocuklarda oksuruk var! Ne tuhaftir ki, koydeki cocuklarda HIC Astim YOK!! Zaten, artik her oksurene astim demiyorlar, daha karli oldugu icin; Zaturre deyip hastanelere yatiriyorlar.. Yapilan sahtekarliklar: 1- Sahte Rontgen cekiyorlar!!! Derin nefes alip cekilmesi gerekirken, nefes verdiginde Akciger Rontgeni cekip, ( sanki bir sey anliyorlarmis gibi) ailelere gosteriyorlar 2- Cocuklarin kucucuk parmaklarina; "Eriskin Pulse Oksimetre" takip, kasten dusuk oksijen seviyesini, oksijen dusuklugu varmis gibi gosteriyorlar! 3- Kortizonlu spreyler ve Ventolin ile "SAHTE" iyilik hali yaratip, aileleri kandiriyorlar! Yaptiklariniza ilaveten, sicak su buhari (gerektiginde) uygulayin. |
|
![]() |
|
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Anladim hocam sarimsak vermem daha,peki bu nefes alirken duyulan islik gibi otme sesi gogusteki balgamdanmi oluyor. Cnku nefesi rahat cocugun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pek cok kereler anlattim!!!!
Gripler iyilesirken, onceleri "su gibi" olan akinti koyulasir. Ilaveten, mikroplar kolaylikla akcigerleri istila edemesin diye, bronslarda da nisbi bir daralma yaparlar.
Butun bunlar bu seslere sebep olurlar! Cocukta gorunur bir sikinti olmadigi surece, SAKIN Turk doktorlara kanip, bunlari kortizonlu spreylerle, Astim ilaclari ile GIDERMEYIN! Bu sekilde vucudun savunmasi etkisiz hale gelince de, hastanelere yatmaya kadar giden bir macera yasarsiniz. Bugunlerde, hastanelerde bu kadar cok hastalarin yatmasi sirf bu sebeplerledir! SAKIN bu gibi sesler duyuluyor diye Turk doktorlara gitmeyin, tam iyilesmeye baslamis olan hastayi tekrar hasta haline getirmeyi cok iyi becerirler! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Oca 2024 Saat 18:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|