|
İnek sütü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zytnnnn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2024 Saat 20:43 |
Hocam merhabalar, oğlum 26 aylık ve sizin dediğiniz gibi günlük en az 600ml süt içirmeyi düstur edindim. Kutu sütü içiriyordum fakat son 6 aydır yağlı inek sütü içiriyorum. Az önce bir sitede bir prof dr “ gece yatmadan önce süt içirmek zararlıdır, reflüyü artırır, gece yatmadan süt içirip yatırmaktan artık vazgeçin. 1 yaşından sonra da süt içirmek yerine ayran yoğurt kefir yedirilmeli.” Şeklinde söyledi. Ben her gece oğluma bir biberon (225 ml) ballı inek sütü içiriyorum. Size sormak istedim doğru mu bu durum?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN hicbir Turk doktorun, Prof. dahi olsalar sut aleyhinde soyledikleri hicbir seye inanmayin!!!!
Bu salaklarin, dunyadan haberleri bile yoktur! Turkiye; sut tuketimi bakimindan dunyanin en geri ulkelerinden biridir! Ayrica da cocuklarda "Reflu" gorulen bir sey degildir!! Turkiye'de gorurler!!! Bunun gibi ahlaksiz Prof. lar uste para verip bu gibi TV kanallarinda boy gosterip, kendilerine musteri cekmeye calisiyorlar! Ikincisi; Turk doktorlari; her kusmaya "Reflu" diyen ahmaklardir! Reflu'de kusma OLMAZ! Bunu dahi bilmezler. Bosverin, hicbir Turkce saglik ile ilgili TV konusmasini dinlemeyin ve makaleleri okumayin. Gulup gecin. Bunlar kendilerine gecim kaynagi arayan zavallilardir! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|