|
Tekrarlayan ateş 🔥 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 15:32 |
Merhaba hocam 3 yaşındaki oğlum geçen cumartesi günü ateşlendi 24 saat boyunca ateşli kaldı gece çok yükseldi sayiklamaya korkmaya başladı ateşine hiç müdahale etmedim pazar günü genel durumu iyi gibiydi öksürük Burun akıntısı ve iştahsızlık vardı çarşamba günü tekrar ateşlendi o günden beri bı düşüyor bı çıkıyor dün öğleden sonra 39.7 gördü halsiz keyifsiz yattı hiçbirsey yemiyor sadece emiyor dün gece ateşi düştü sabah iyiydi biraz kahvaltı yaptı oynadı keyfi yerindeydi öksürük devam ediyordu tabi şimdi uyutacaktim gene yükseldi ateşi artık beni terirgin etmeye başladı hocam endişelenme limitim hocam lütfen yardımcı olurmusunuz böyle ateşin uzun süre düşüp tekrar yükselmesi normalmi eski yazılarimi okuyun diyeceksiniz ben zaten hergun girip okuyorum ama insanın kendi çocuğu böyle olunca işin icindem çıkamıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates+Agiz kokusu+Pas olursa; antibiyotik gerekebilir, o onemli, gerisi Grip dir!
Ates den korkmayin. "tesekkur ve 1 senelik tecrube" yazisini Forum/un ilk sayfasindan okuyun.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili temiz pembe ağız kokusu var biraz ateş bide yoğun öksürük var bu durumda gerekmiyor o zaman teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
SMZinyet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
Merhaba geçmiş olsun.benim oglum da aynen böyle..gectimi sizde?
|
|
![]() |
|
Merhaba evet geçti iki gündür çıkmıyor çok şükür tam bir hafta sürdü
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|