Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tekrarlayan ateş 🔥
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tekrarlayan ateş 🔥

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 434
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tekrarlayan ateş 🔥
    Gönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 15:32
Merhaba hocam 3 yaşındaki oğlum geçen cumartesi günü ateşlendi 24 saat boyunca ateşli kaldı gece çok yükseldi sayiklamaya korkmaya başladı ateşine hiç müdahale etmedim pazar günü genel durumu iyi gibiydi öksürük Burun akıntısı ve iştahsızlık vardı çarşamba günü tekrar ateşlendi o günden beri bı düşüyor bı çıkıyor dün öğleden sonra 39.7 gördü halsiz keyifsiz yattı hiçbirsey yemiyor sadece emiyor  dün gece ateşi düştü sabah iyiydi biraz kahvaltı yaptı oynadı keyfi yerindeydi öksürük devam ediyordu tabi şimdi uyutacaktim gene yükseldi ateşi artık beni terirgin etmeye başladı hocam endişelenme limitim hocam lütfen yardımcı olurmusunuz böyle ateşin uzun süre düşüp tekrar yükselmesi normalmi eski yazılarimi okuyun diyeceksiniz ben zaten hergun girip okuyorum ama insanın kendi çocuğu böyle olunca işin icindem çıkamıyor 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 19:09
Ates+Agiz kokusu+Pas olursa; antibiyotik gerekebilir, o onemli, gerisi Grip dir! 
Ates den korkmayin.
"tesekkur ve 1 senelik tecrube" yazisini Forum/un ilk sayfasindan okuyun. 
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 19:20
Dili temiz pembe ağız kokusu var biraz ateş bide yoğun öksürük var  bu durumda gerekmiyor o zaman teşekkür ederim hocam 
Yukarı Dön
SMZinyet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 67
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı SMZinyet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 15:30
Merhaba geçmiş olsun.benim oglum da aynen böyle..gectimi sizde?
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 16:24
Merhaba evet geçti iki gündür çıkmıyor çok şükür tam bir hafta sürdü 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.