Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ani ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ani ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Haticedmrky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ani ates
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2024 Saat 21:37
Kadir hocam iyi akşamlar dün gece oğlum aniden ateşlendi 38-39 arası değişiyor en düşük 37 okuyor sonra tekrar çıkıyor baş ağrısı yaşadığı için bir kere bir ölçek pedifen verdim onun haricinde hiçbir ilaç vermedim zencefil bal bu tarz şeyler ama ateşi bir türlü düşmedi  yemeğini yedi halsizlik mevcut uyku halinde sürekli doktora gitmedim yapacaklarını tahmin ettigimden dolayı sizce ne yapmalıyım bu gece birinci gün olucak ateşte wbc boğaz ağrısı yok ishal yok kusma yok ateş ve halsizlik var neredeyse 8 yaşında ve 30 kilo influenza olabikir mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2024 Saat 02:36
Bugunden geriye giderek cevaplarimi okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2024 Saat 06:04
Bakiyorum hocam o yüzden hiçbir ilaç kullandım ama sanırım enfeksiyon mononukleoz geçiriyor diye düşünüyorum kan tahlili vermedik tabiki ama belirtileri onu gösteriyor yüksek ve inatci ates ilk defa bu gece beş buçuk gibi gece hayal gördü ama bilinci açık şuan sıvı alıyor hiçbir antibiotik ve ateş düşürücü vermedim sadece eğer baş ağrısı çok okursa bir ölçek pefifen verdim iki defa gerisi bal limon zencefil olarak ilerliyoruz 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2024 Saat 10:30
https://hizliresim.com/3rruglm
Oğlum dil üstü hocambugun 2 gün ateşte ve burun akıntısı oluyor ara ara Kan tahlili yaptırayım mi hocam 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2024 Saat 12:14
Hocam biraz önce bir kase çorba iciriken fışkırarak kustu ateşi hala devam iştahsızlikta eklendi halsizlik devam ediyor bunun haricinde vücut ağrısı yok
Boğaz ağrısı yok burun akintisi çok nadir ishal yok öksürüğu yok elim kolum bağlandı napmaliyimCry
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2024 Saat 16:36
Hocam yaklaşık yarım saat önce bilinç kaybıyla yani babası ve beni tanımadı ve saçma sapan konuştu bir 30 snye kadar hastaneye geldik doktor kontrolündenden sonra yatış verdi büyük ihtimalle influenslza dedi bende kan testi istiyorum dedi yapicaz ama önce yatırıp emufuluvir vermemiz gerekiyor dedi bende önce test edin sonra yaparsınız dedim hemen ateşini kesmemiz gerekiyor dediler şimdi kan vericez 2 saate cikicakmis sonuçlar burundan suruntu de alicaklarmis nolur yardım edin napmaliyim
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2024 Saat 19:36
https://hizliresim.com/ba0ds6n
Hocam oğlum kan tahlili sonuçları ne yapmam lazım ne vereyim ilaç olarak çaresiz kaldım yatirmadim hastaneye suruntu testinin sonucu gelmeden emufuluvir de basltamk istemedim o yarın beş gibi cikicakmis sonucu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2024 Saat 20:50
SAKIN hastaneye filan yatirmayin. Tam bir batakhane! Tecrube ile bunlarin ne MAL olduklarina siz de sahit olacaksiniz.
Hicbir sey yaptirmayin. 
MON degeri henuz yukselmemis. Ama; arazlari tipik E.M. ve buna bagli; "Alice in Wanderland Sendromu"! 
Turk doktorlari ne bu hastaligi bilirler ne de yan etkisini.
Turk doktorlardan uzak durun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.