8 aylık bebek |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
anneoluncx
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2024 Saat 23:23 |
İyi akşamlar hocam 8 aylık 7,6 kg daha önce yazmıştım ek gıda başlangıcında kabızlık sorunu vardı ve şu anda 1-2 si gece uykusunda olmak üzere günde 4-5 kez kaka yapıyor. Siz kutu süt önermiştiniz ama yemedi maalesef daha önce mamalar da denediğimizi içmediğini yazmıştım. Yoğurt ta asla yemiyor . Yumurta sarısı lor meyve sebze püresi yayla mercimek çorbası vs den oluşan 2 öğün tüketilir. Ve sürekli emmek istiyor emerek uyuduğu için gece de her saat başı uyanıyor. Gündüz de en fazla yarım saatlik 2 uyku uyuyor. Gündüz uyutmasam çok huysuzlanıyor. Bu ay hiç kilo almamış acaba çok kaka performansından mı uykusuz kalmasından mı ya da o kadar emmesine rağmen yetersiz mi oluyorm İçinden çıkamadım size bilginize başvurdum hocam. Şimdiden teşekkür ederim değerli cevaplarınız için
Düzenleyen anneoluncx - 08 Oca 2024 Saat 23:30 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Kutu sutlerini SOGUK teklif edin.
|
|
anneoluncx
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
|
Hocam soğuk da denedim içmiyor aynı biberondan su içiyor süt koyunca daha ağzına geldiği anda itiyor kokusundan anlıyor sanki
Peki bu kadar çok kaka yapması neden sizce bir de uykusunda . O kadar emmesine rağmen kilo almaması normal mi
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Ne yerse o cikar! Yoktan var edecek degil!
Ancak sindiremiyor olabilir. "Intestinol toz", yemeklerine yarim kahve kasigi kadar atin. (benzerleri de olabilir)
|
|
anneoluncx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
2-3 gun bekleyin, sonra Intestinol verin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|