Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 8 aylık bebek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

8 aylık bebek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
anneoluncx Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 301
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 8 aylık bebek
    Gönderim Zamanı: 08 Oca 2024 Saat 23:23
İyi akşamlar hocam 8 aylık 7,6 kg daha önce yazmıştım ek gıda başlangıcında kabızlık sorunu vardı ve şu anda 1-2 si gece uykusunda olmak üzere günde 4-5 kez kaka yapıyor. Siz kutu süt önermiştiniz ama yemedi maalesef daha önce mamalar da denediğimizi içmediğini yazmıştım. Yoğurt ta asla yemiyor . Yumurta sarısı lor meyve sebze püresi yayla mercimek çorbası vs den oluşan 2 öğün tüketilir. Ve sürekli emmek istiyor emerek uyuduğu için gece de her saat başı uyanıyor. Gündüz de en fazla yarım saatlik 2 uyku uyuyor. Gündüz uyutmasam çok huysuzlanıyor. Bu ay hiç kilo almamış acaba çok kaka performansından mı uykusuz kalmasından mı ya da o kadar emmesine rağmen yetersiz mi oluyorm  İçinden çıkamadım size bilginize başvurdum hocam. Şimdiden teşekkür ederim değerli cevaplarınız için 

Düzenleyen anneoluncx - 08 Oca 2024 Saat 23:30
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118541
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2024 Saat 00:11
Kutu sutlerini SOGUK teklif edin. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2024 Saat 15:24
Hocam soğuk da denedim içmiyor aynı biberondan su içiyor süt koyunca daha ağzına geldiği anda itiyor kokusundan anlıyor sanki
Peki bu kadar çok kaka yapması neden sizce bir de uykusunda .
O kadar emmesine rağmen kilo almaması normal mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2024 Saat 19:00
Ne yerse o cikar! Yoktan var edecek degil! 
Ancak sindiremiyor olabilir. "Intestinol toz", yemeklerine yarim kahve kasigi kadar atin. (benzerleri de olabilir)
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2024 Saat 20:16
hocam bir de bu şekilde mukuslu kakaları dün 7 kez yaptı 5 I ishal şeklindeydi bu gün 6 kez yaptı 4 ü İshal şeklinde sıvıydı . Acaba bir enfeksiyon mu var sindirim den mi

Düzenleyen anneoluncx - 09 Oca 2024 Saat 20:23
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2024 Saat 21:40
2-3 gun bekleyin, sonra Intestinol verin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.