|
Uyuz hastalığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Özge2637 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2024 Saat 20:16 |
Hocam merhaba oğlum 8 yaşında uyuza yakalandı.cuma günü banyodan sonra kwellada losyon sürdüm ertesi gün sabah aynı saatte tekrar banyo yaptirdim bir daha da kullanmadım 7 gün sonra tekrarlicam bütün denilenleri harfiyen uyguluyorum kıyafet nevresim konusunda ama oğlumun parmağında su toplamış gibi bir lezyon gördüm bu uyuzun hala aktif olduğunu mu gösteriyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek losyon, gerek sampuan, ciltte en az 4 dakika kalmalidir.
Olen Uyuz boceginin kalintilari da bir muddet kasinti veya goruntuye sebep olabilir, merak etmeyin.
|
|
![]() |
|
Özge2637 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam peki losyon sonrası kaşıntıları hafifletecek bir krem var mı onereceginiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Betnovate merhem kullanilabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|