|
Gelip giden oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2023 Saat 10:25 |
Hocam bugun carsamba cumartesiden beri yani 1 haftaya yaklasti garip bir durum var 3 yasinda kizim cumartwsi gecesi korkunc bir oksuruge tutuldu sabaha kadar oksurdu vick yaptim sicak havlu koydum bal limon yedi ama banamisin demedi.ama pazar gunu ve gecesi sanki dun oksuren o degil gibi hic oksurmedi gece rahatca uyudu ama pazartesi gecesi yine ayni sabaha kadar oksur oksur asla durmuyor oksuruk direk balgam seklinde ama boyle cigerinden balgam sokulur gibi oksuruyor kuru oksuruk degil yani.sonra gunduz bir kere bile oksurme yok gece 11 e kadar ama hic sonra yatti yattigi gibi yine basladi sabaha kadar yine aayni.hocam oksuruk ya vardir ya yoktur bu neden bir gun kesilip obur gun baslar.acaba bilmeden biseye alerjisimi var omu oksurtuyor.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sene herkesi aynı vurmuş salgın sanırım bizde 2 ayı bulacak aynı ev revir gibi oldu kötü bir öksürük sanki kusacak gibi karın ağrısı bazen ishal bazen ateş tam gitti diyoruz geri gelen pis öksürük nasıl bir grip salgınıysa bitmedi. Eskilerin dediği gibi ilaçlı 7 gün ilaçsız 1 hafta diyoruz ama geçmiyor yeniden yeniden başlıyor sanki.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilaveten; Sicak su buhari uygulayin.
Atessiz baslayan oksurukler, uzun surerler.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
Hocam araya baskasi girmis benim soruma alakasiz biri yanit yazinca benim sorum cevapsiz kalmis.ben baska bisey sordum uzin surdugunu demedim oksurugun bambaska bisey sordum .
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Solunum yolu allerjileri; ilk ve son baharlarda olur. Turk doktorlara inanmayin, onlar her oksuruge ya Astim, ya da Allerji derler.
Sicak buhar uygulayin.
|
|
![]() |
|
Hocam.sicak buhar nasil uygulanir yani suyu kaynatip kafasina havlumu koyaayim yuzunu buharami tutsun yoksa bunun makinasimi var onumu alicam
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Bdskrtls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
Merhabalar araya giriyorum hocamız banada sıcak buhar uygulayın demişti bende nebulzatör mü almalıyız dedim sağolsun getek yok tencere suyu kaynatıp çocuğu örtüyle içine alacak şekilde buhar uygulayın demişti söylemek istedim çok geçmiş olsun umarım şifa bulursunuz 🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|