|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mstftm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eki 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2023 Saat 15:06 |
Hocam 9 yaşında kızım grip 2 haftadır ateş sonra öksürükle devam etti.
Başta kulak ağrısı yoktu 2 gündür hemen banyo akabinde kulak ağrısı başladı ve ateşlendi. Evde iliadin yoktu.Hemen baslayamadim.Suan durum; ateş seyrek ve daha hafif ağrı ilk zamanki şiddetle değil sadece damlayla gidiyoruz.Okul raporu için saglikocagina gittik.Suprax 400mg emme antibiyotik ve coldaway plus verdi.Kullanmayi düşünmüyorum ama siz ne dersiniz.Okudum suprax sonrası ishal demissiniz.Dilde pas yok çilek gor. yok.Biliyorsunuz kulak olunca ekstra korkutuyorlar bizi ilerleme durumu yada riski nedir orta k. iltihabi., sıvı birikmesi, duyma kaybı vb diyecekler şuan doktora gidersem biliyorum.Sadece damla ve denizsuyu yeterli mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Turk doktorlarina inanmayin ve verdikleri hicbir ilaci kullanmayin!
Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|