|
kendi adıma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2023 Saat 08:51 |
hocam merhaba kendi adıma danışmak isterim 40 yaşındayım tüm gün boyunca ateş sıtma oldu grip için yapılacakları yaptım akşam 7 gibi bi şey yiyip içmeden yattım ertesi sabah işe gitmek için kalktığımda ani de kalktım tabi ama bi anda her yer karardı ayaklarım titredi kalbim hızlı attı yere oturdum yardım istedim bilincim gitmedi ama ayaklarımı havaya kaldırdım sonra tansiyonumu ölçtüğümde büyük 8.5 küçük 3.5 tu ve bu daha iyi hissettiğimde oldu
tuzlu yedim vs 11-7 yükseldi ve düşmedi bi daha sorum şu tansiyonun böyle neredeyse sıfırlanacak kadar düşmesi herhangi bi yerimde sorun yaratmış olabilir mi gribin de etkisiyle aşırı halsizim tansiyon sorunum yok bu neden olmuş olabilir ve tekrarlar mı teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vucut zaten sizin yere dusmenizi saglayarak, duzelmeyi sagliyor.
Yer cekimi dolayisi ile, en erken kansiz kalan organ beyin dir! Beyniniz saglam olduguna gore, geri kalan organlara hicbir sey olmamistir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|