|
Geniz akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2023 Saat 23:32 |
Hocam merhaba oğlumun haftalardır geniz akıntısı var sadede sesli bir geniş akıntısı ve dakikalarca öksürmek hele gece uyurken arkaya akıntı sesi duyuluyor ve cocuk nefessiz kalkıyor uykusundan hocam grip olunca bal limon serum fiz iyi geliyor ama bu durumda bir haftadır yapıyorum asla bir azalma olmadı herhangi bir ilaç kullanmıyorum ama gecelerdir uykumuz yok on dakika bir uyanıyor öksürük kriziyle yastığıda yüksek cold mix te damlatıyorum yok hocam yok hiç bir şekilde hafiflemiyor bile ne ateş var bede başka bir belirti sadece on gündür burunda bazen su giib akıntı ama en çok geriye geniz akıntısı hocam.
|
|
![]() |
|
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öksürükten 10 dakika bile uyumamıştır beş dakikayi bile bulmuyor arası geniz akıntısını sesi duyluyor foşur foşur ve nefesi tıkanarak kalkıyor kucağımda dimdik uyutuyorum yine de kesilmiyor hocam ne yapmalıyız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Odasi SERIN olsun,
2- Yastigini yukseltin...Basucuna 2 damla ColdMix damlatin 3- Forum ilk sayfadaki: "Tesekkur ve 1 senelik tecrube" yazisini okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|