|
D vitamin ve tuvalet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 15:28 |
Merhaba Kadir bey İki ayrı sorum olacak size müsadenizle Erkek 2 buçuk yaş 18 kilo, 97cm boy d vitamin ve hgb kontrol için test yaptırmak istedim. 5 ay boyunca hiç hasta olmadı testlerde yüksek veya düşük bir değer varsa bilgi açısından söylemek isterim. Çünkü plt genelde yüksek çıkıyor önceden hastalık sonrası olduğu için dikkate almadım ama sormak istedim size de ayrıca. Belki yetişkin değerleri yazılmıştır diye. Yazın bol güneş gördü ama şu an kış malum.. Ampul kullanmam gerekir mi? Geçen yıl yine sizin öneriniz ile kullandım. D vitamin bağışıklık için önemli diye okuyorum genelde. Bunla alakalı mı bilmem sonrası hastalıklara çok daha dirençli oldu. Tabi gripler de, bronşit tesislerinde kortizonlu ilaçlar, antibiyotik, ateş düşürücü kullanmayıp söylediklerinizi uyguladım ayrıca. Bu arada sizi dinliyorum ve tuvalet eğitimi hiç vermiyorum. Ama sormak isterim hiç mi denemeyim bezini çıkarıp. Çat pat konuşuyor. Tam anlamı ile ifade edemiyor kendini. Tuvaletini yaptıkan sonra söylüyor. Kendi picamasını henüz indirip kaldıramaz. En azından bunu öğrendikten sonra deneyim diye düşünüyorum. Sizin fikrinizi biliyorum konu ile ilgili ama bezden en ufak rahatsızlığı yok. Bezi görünce geliyor altını değiştirmem için önüme oturuyor. Saygılar sunarım. ![]() Düzenleyen Glnrkzy - 21 Ara 2023 Saat 18:30 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamin seviyesi HALA dusuk. Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 icirin.
Gerisinin hicbir onemi yok. Eskiden boyle gereksiz yere tahliller yapilmazdi!! Simdi sie; yok 6 ay cek-up'i, yok 1 yas cek-up'i gibi sacmaliklar cok yaygin. Lutfen Turk doktor akli ile is yapmayin. Yazilarimi okumaya devam edin. Turkiye'de saglik; her sene daha kotuye gidiyor! Eskinin CAHIL doktorlari gunumuzun CAHIL Prof.lari oldular!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2023 Saat 19:32 |
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam inanın sadec D vitamini için gittim. Birde genelde sınırda çıkardı Hgb. yemesi falan düzgün hasta olmadı bakalım nasıl şimdi diye baktırayım dedim.
D vitamini ve hgb istiyorum dedim. Doktor asistana giriş söylerken b12 diyince. Dedim ki içimden Kadir bey bu yaşta ne b12 si diyecek şimdi. :)) Zatene sonuçlarını da göstermedim. Sizi 10 senedir takip ediyorum. Tek tek not alıyorum önemli durumları. İlk çocuğuma 2 yaşında idrar yolu enfeksiyonu diyip antibiyotik iğne verdikleri zaman sizi takibe başladım. İlk çocuk 12 yaşına geldi benim çöpe attığım reçete 20 olmuştur. Şimdi grip falan için doktora asla gitmem. O evime giren son antibiyotik oldu diyebilirim. Artık biliyorum viral nedir bakteriyel nedir.. Doktorlar ile aramızda ki ilaç muhabbetlerini bir duysanız. Bozuluyorlar ama napalım çocuklarımın sağlığı bozulacağına onlar bozulsun. Tuvalet için ne dersiniz hocam hiç teşebbüs etmeyim mi? 30 ay 36 ay arası öğrenmesi gerek diyor tüm izlediğim uzmanlar. Önceden 24 aydı gerçi onada güncelleme gelmiş. Yavaş yavaş sizin sözünüze gelecekler sanırım
Düzenleyen Glnrkzy - 21 Ara 2023 Saat 19:42 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zorlamayin, kolayliklar saglayin.
Tabii ki benim soylediklerime gelecekler, yoksa iyice rezil olacaklar. Artik halk bilinclendi! Ates ve havaleyi, anca 50 sene sonra ogrenebilirler, zira bu sarlatanlikla para kazaniyorlar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|