|
Midede görülen baloncuk hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mervecim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 11:50 |
Hocam merhaba tanıdığımız biri için yazıyorum size ,4 yaşında kız çocuğu karşı n ağrısı ve yeme sıkıntısı ile doktora gitmişler doktor tetkikler yaptırmış ve midede baloncuk görüldüğünü gastroenteroloji ye göstermeleri gerektiğini söylemiş hocam şuanda randevu bekliyorlar ama tedirginler sonuçları size atıyorum bir fikir vermeniz açısından ,tesekkurler
|
|
![]() |
|
Mervecim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"baloncuk" filan YOK!! Normal "Mide gazi" var!
Bu doktor ya Suriyeli, ya da Otoyol kenari bir Tip Fakultesinden mezun!! Herhalde ilk defa Rontgen goruyor! Bu kadar da SALAKLIK OLMAZ YANI!!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2023 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
Hocam tekrar çekelim demişler ,bu da sonra çekilen filmi fikriniz değişir mi diye net olması açısından atıyorum teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar ya SALAK, ya da cok CAHIL.. Gereksiz yer iki defa isin aldi!!
Turk doktor akli ile is yaparsaniz, ilerde basiniza isler acilir!
|
|
![]() |
|
Hocam tekrardan merhaba bu konuyla alakalı daha önce çıkmayan testler çıkmış onları da iletiyorum referans dışı olanlar,hocam yapmamız gereken başka birşey var mıdır sorunlari hala devam ediyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|