Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Biz kime inanacağız
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Biz kime inanacağız

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifsen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 77
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifsen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Biz kime inanacağız
    Gönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 00:19
İyi çalışmalar Kadir Bey.
7 aylık yavrum hasta. Çaresiz bir şekilde size yazıyorum. Aslında dertleşmek istiyorum birazda.. biz kime inanacağız, bir doktor kesinlikle bunları kullan der  diğer doktor bunları önermez. Doğru tek değil midir . Nedir bu fikir ayrılığı yaşadığımız. En değerli yavrularımız için napcagimzi şaşırdık
 . Bütün aileler bu manevi ,bedenen yorgunluğu yaşıyor. Kafa patlatmaktan. Araştırmaktan ve çözüm bulamamaktan çok Yoruldum...
5 yaşındaki kızım yaklaşık 10 gündür rahatsızdı. Burun akıntısı ,balgam, şiddetli öksürük  yaşadı.  Sizin grip için olan tavsiyelerinizle benim de extra kullandığım doğal yöntemlerle bir şekilde  ilaçsız toparladım çok şükür.
 Şimdide 7 aylık kızıma geçti, ilk iki gün sizin tavsiyelerinizi uyguladım.
3. Günde artık çok şiddetli öksürük başladı boğulur gibi.. bı doktora göstermek istedik. Doktor sırtını göğsünü dinledi kötü bir durum yok dedi. Boğulur tarzda öksürüğünu uykudayken videoya çekmiştim ,muane esnasında öksürmedigi için videoyu doktora gösterdim. Doktor öksürüğü duyunca , öksürüğü çok kötü dedi. Öksürüğü duyunca cortair yarım nebul serum fizyolojik ile kullanın dedi. Bebeklerde bu tarz hastalıklar direk ciğere iniyor şuan inanılmaz salgın var bebekler  toparlanamiyor bunun önüne geçmek için cortair ve zaditen damla önerdi. Zaditeni çok çok öksürürse verin dedi
. Olur da hışırtı hırıltı veya solunumda zorluk hzili solunum yaşarsa da ventolin nebul verin dedi.  İlaçları henüz kullanmamıştım. Dün gece cok şiddetli öksürük yaşadı. Burnu aktı, gözlerden yaşlar aktı. Gözleri kızardı ve hırıltı hışırtı hızlı solunum yaşadı. Bu sefer yakınımdaki bir doktora götürmek istedim sırtını göğsünü tekrar dinletmek adına çocuk perişan olmuştu çünkü. Öksürükten balgamdan dolayı uyuyamaz oldu.  Bugünkü doktor da sırtını göğsünü dinleyince iyiki mauneye getirmişsiniz çocugun sırtı göğsü çok gürültülü dedi. Ventolin cortair yazdı. 
.
Sizler hangi teşhis de,bebeklere çocuklara bu cortairi ve ventolin kesinlikle kullanmalısınız diyorsunuz bunu merak ediyorum. Yoksa kesinlikle bu ilaçlar bebeklere çocuklara kullanılmamalı mi diyorsunuz . Şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119493
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 01:44
1- KESINLIKLE; oksure bir hastaya bu Astim ilaclarini vermiyorum.. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun.
2- Astimin ana bulgusu; oksuruk DEGILDIR!!!! Sikintili solunumdur. Klinik Astim cetvelini inceleyin.
3- Turk doktorlari tamamen Ilac firmalarinin esirleri halindedirler. Bu PUST ilac firmalari, 2006 yilinda 300
doktoru Karayiplerde 1 haftalik Kruz gezisine goturdukten sonra isler cigrindan cikti! 
4- BU assagilik doktorlar, ASLA Grip teshis etmezler. Bunlarda ne vicdan, ne ahlak, ne namus hicbir manevi
deger yoktur. Birakin cocuklari, 1 aylik bebeklere bile Astim ve Allerji ilaclarini verecek kadar assagilik ve
 pislik yaratiklardir. Bunlardan resmen igreniyorum. 
Cok okumaniz lazim. ZIRA, ilac firmalari isin kolayini bulmuslar, doktorlarla tek tek ugrasmiyorlar, Tip
Fakultelerindeki Prof ve Docentleri kafaya alip bu sahtekarliklari ders olarak anlattiriyorlar! 
Saglik bakaninin, Hastane Zincirlerinin sahibi oldugu bir memleketteki sagliktan  NE HAYIR GELIR? 
Yazilarimi okuyun, yoksa, daha cok dolandirilirsiniz. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2023 Saat 01:46
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.