|
Yemek yememe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zytnnnn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 16:55 |
Hocam merhabalar,
Oğluma (25 aylık) bir şeyler yedirebilmek için çaba göstermekten yıldım hocam. Bir çocuk adamakıllı hiç mi bir şey yemez. Daha yumurtanın peynirin zeytinin tadını bilmiyor. Normal ev yemeklerini ağzına sürmez. Ben midesine bir şeyler girsin diye peşinde koşturuyorum. Çeşit çeşit şeyler deniyorum ama yoruldum inanın. 12.9 kg ve 86 cm boyu. Benim çabamla bu halde. Kendi haline bıraksam aç kalacak. Aç olunca da huzursuz oluyor ama yemiyor da. Hocam ne yapmalıyım? Aç kalırsa acıkırsa yer mi demeliyim yoksa bir yolu var mı ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Zytnnnn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada hocam 21 ay sadece anne sütü aldı. Şu anda da hergün en az 750-800 ml süt içiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1cm boy, 500 gram agirlik fazlasi var.
Telas edilecek bir durum yok. Aynen devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|