|
Tekrarlıyan hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 16:01 |
Merhaba kadir bey oğlum 3 yaşında ekim ayından beri toplam 1 hafta iyiydi. İlaç vermedim dediklerinizi yaptımGeceleri artan gündüzde olan kötü bir öksürüğü var. Geçen ay ağızda koku pas ateş ve ağız içi yara olunca antibiyotik kullandık 2. Günü öksürük geçti sadece antibiyotik kullanmıştık 1 hafta hiç öksürme olmadı. Haftasında yine kötü öksürük geldi ciğerleri cıkıyor gibi öksürüyor. Ateş 3 ayda 1 defa oldu antibiyotik verdik ondada. Ateşsiz bir öksürük var. Ben araba yedim diyor ama şakamı gerçekmi anlamak zor arabaları çok teker süsü minik gerçekten yedimi bilmiyorum bir oyuncak yese tek araz öksürük mü olur. Olabilirmi genel durumu öksürük harici normal yada ses telleri ile ilgilimidir. Kan tahlili yapmıyor dr lar gidiyoruz yüzüne bakıp gerek yok diyip antibiyotik öksürük kesici verip yolluyorlar. Ama ard arda iyileşme olmaması tekrarlanması korkuttu az önce babası yine doktorq götürdü bi tahlıl yapsınlar diye istedi yapmadılar iğne yapıp yollamışlar ne ignesi bilmiyor babası sanırım dekort olabilir
Düzenleyen yagmurb - 20 Ara 2023 Saat 17:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar BUYUK bir cisim, nefes yollarina kacsa, cocuk o anda ÖLÜRDÜ..
|
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arabalarının minik tekerleri vardı onlardan şüphelendim bu kadar geçmeyen öksürük olunca
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün acilde iğne yapıp yollamışlardı bug0n sabaha kadar hiç öksürük olmadı bugün kusar gibi öksürüyor birde sağ yanak kırmızı oldu döküntü gibi kaşınıyor diyor iğnedenmi oldu hastalık mı kadir bey igne adı dekort DEKORT 8MG/2ML IM/IV 1 AMPUL DEKSAMET İNFLADOX DEXOJECT e nabızdab buldum. Bir şey yutmadan kaynaklansa dekort igne ile öksürük gecici olarak yine kesilirmiydi
Düzenleyen yagmurb - 21 Ara 2023 Saat 18:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dekort igne ile "SAHTE" bir iyilik hali yaratip, sizi dolandirdilar! NASIL olurda Turk doktorlarinin bu assagilik dolandiriciligina kanarsiniz ki!! Bunlar resmen assagilk sahtekarlar!
NE OLDU??? Dekort etkisi baslayinca tekrar hastalik arazlari geri geldi!! Cocugunuz bir sey yutmus olsa, sindirim sisteminden atilir!! Yok.... Nefes borusuna kacti demek istiyorsaniz, (ki, buna yuttu denemez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) boyle bir durum da yok. Lutfen bu salak Turk doktorlarinin yazilarini okumayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|