|
Kan tahlili insülin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 21:25 |
Hocam oğlum 8 yaşında 23.7 kilo ve 1.30 boyunda.Bugün kan tahlili yapıldı vitaminlerine bakmak için açlık insülin düşük çıkmış.8 saat aç olarak götürdüm.Bir sorun teşkil eder mi hocam teşekkür. Resim yükleyemiyorum.Açlık insülin=2,34 uIU/mL ,Gliko hemoglobin(HbA1C)%=5,2 D vitamini 27 hocam diğerleri referans aralığında.
Düzenleyen durutrl - 16 Ara 2023 Saat 21:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini haric hepsi normal.
Cocuklardaki seker hastaligi, Tip1'dir!! Bu sekilde bir takibi de YOKTUR! Eriskinlerde Tip2 seker hastaligi olur, bu testler de onlara uygulanir!!!! COCUKLARA DEGIL!! Bu testleri hangi PUST istedi ise, sarlatanin teki! Hic dikkate bile almayin. Simdi 1 ampul, bir ay sonra tekrar 1 ampul Dvit3 icirin. Nisan ayinda sadece D vitamini baktirip, bana yazin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Ara 2023 Saat 00:10 |
|
![]() |
|
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim.Acaba 1 gün önce yerli malı haftasıydı okulda 3 gibi yemişler çok tokum diye akşam yemeği yemedi 2 3 tane kuru pasta ve icetea içti 2 bardak.Sabah da aç olarak hastaneye gittik 11 gibi kanları alındı.Düşüklük bundan kaynaklanabilir mi hocam
Düzenleyen durutrl - 17 Ara 2023 Saat 13:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuk degerleri, eriskinlerden farklidir. Eriskin "Referans Araliklari" kullanilmis, dikkate bile almayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|