|
Röntgen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 369 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 20:54 |
Hocam arkadaşımın çocuğu 5 yaş bildiğimiz basit grip geçiyor. Wbcsi düşük ama röntgen sonucuna göre antibiyotik ve astım ilacı vermişler. Ben sizin grip için anlattıklarınızı söyledim ama röntgen sonucunu atmamı istediler. Rica etsem bakabilir misiniz?
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senelerdir soyluyorum!! Gunumuz doktorlarini ciddiye almayin!
Astim'in Rontgen bulgusu YOKTUR! Akcigerlerde bir sey yok!! Bu sahtekarlar illaki Astim ilaclarini verebilmek icin, her turlu sahtekarligi yaparlar. Sakin bu doktorlara inanmayin. Sakin verdikleri hicbir ilaci da kullanmayin. Yoksa doktorlardan cikmazsiniz! Sadec Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|