|
bel |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: belGönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 23:45 |
|
hocam 48 yaş 48 kilo bayanım.. bugün okulda 14 yaşlarında iri yarı çocuklar oyun oynuyordu.. koşturmaya başladılar. bunlardan biri belime vurarak ya da belimden iterek koşturdu.. çekil der gibi.... o sıra belim çok ağrıdı... bir kaç saate geçer dedim ama geçmedi... tam 12 saattir ağrıyor belim.. sinir bozucu bir ağrı..ne yapmalıyım. ve ne kadar süre geçmezse dr a gitmeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 03:32 |
|
Muhtemelen, kaburganizi zedelemis!! Kirik dahi olsa, yapilabilecek bir sey yok.
Bu tip agrilara en iyi Novalgin tablet iyi gelir. Agri oldugunda 2 tablet alin, gunde 6 taneyi gecmeyin.
|
|
![]() |
|
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 18:21 |
|
hocam ben 48 kiloyum ve kansız sayılırım.. 7,4 kanım.. ilaca başlamadım henüz... aynı anda 2 novalgin alırsam fazla gelebilir mi?
bir de 6 adet sanırım beni acillik eder diye düşünüyorum... hocam bir de perşembe öğlen yaşamıştım bu durumu.. bugün cumartesi... perşembe den bu yana evden dışarı çıkamadım.. novalgin alamadım.. çünkü kızım hasta ve yatıyor... onu tek bırakıp çıkamadım... peşembeden bu yana da ağrım ne gece ne gündüz , 1 dakika bile kesilmedi... hocam nasıl bir şey anlamadım... 6 sene kadar önce belime tekme yemiştim yine yanlışla gelmişti ve ben yere düşmüştüm... ertesi gün ağrım kalmamıştı... şimdi çocuk koluyla belimi ittirdi bu hale geldim.. ağrım kesilmedi.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 20:19 |
|
1 tane deneyin. Kansizlikla Novalgin arasinda bir baglanti yok!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|