|
Genizeti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2023 Saat 23:12 |
Kadir bey biz olduğumuz bölgenin tıp fakültesi alerji bölümüne gittik hatri sayılır bı fakülte ismini yazmak istemedim . Proftan randevu aldık . Çok da yaşlı bı Dr dedim çok şanslıyız yılların tecrübesi denk geldi. Kan ve deri testi yaptı bir şey çıkmadı . Röntgen istemedi . Burnunda ödem var o yüzden ağzı açık uyur nefes alamaz dedi . Dört tane ilaç yazdı. Astım alerji ilaçları . Almadık ilaçları . Ve ozelllikle şunu soylemek istiyorum . Biz artık grip e alerji ilacı yazıyoruz dedi .dediğiniz gibi grip teşhisi kalmamış artik . Bem gerçekten çok korkuyorum çocuğum hasta olurda boş yere astım ilacı veya başka bir şey verirler diye . Sırf bu korkudan bu kış kreşe vermeyeceğim çok üzülüyorum .
https://hizliresim.com/9gmtzke
Düzenleyen Alaraoy - 02 Ara 2023 Saat 01:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten; sokaktaki sarlatanlari bu PUST yasli Prof.lar yetistiriyorlar!!
"Biz artık grip e alerji ilacı yazıyoruz dedi " Artik utanma da kalmadi! Bunlar kadar assagilik sahtekarlari dunya da arasaniz bulamazsiniz. Isleri iyice aleniyete doktuler, zira Grib'e bu ilaclari vererek; "Sahtekarligin 3 Safhasini" uyguluyorlar. Krese gitmezse, bu 2 senelik hastalikli devreyi OKUL zamani gecirir, bir de ustelik derslerinde geri kalir. Krese gonderin. Hasta oldugunda da, anlattiklarimi uygulayin, SAKIN bu Turk doktorlara inanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|