Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Danışma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Danışma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fts-gks Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fts-gks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Danışma
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2023 Saat 18:55
Merhaba hocam 22 aylık aboneliğim kırk rahat ücret varan değişimi oluyor bende içimin olması için doktora götürüp kan tahlili yaptırdım ve röntgen istedi doktor hırıltısı hafif olduğu için tüm hepsini ekledim. doktor röntgene bakarak covit veya influenza geçirmiş olabileceğini ve akciğerde bronşların bu yüzden tıkalı olduğunu söyleyerek ventolin türü ilaç ve antibiyotik verdi. Bende size danışmadan ilaçları kullanmak istemedim. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2023 Saat 19:33
   " 22 aylık aboneliğim kırk rahat ücret varan değişimi oluyor bende içimin olması için doktora götürüp"

Once bunu bana bir zahmet, tercume edermisiniz? 

Tahlillerde kayda deger hicbir bulgu yok.
SAKIN o ilaclarin hicbirini kullanmayin.
Oksuren HER hastaya ayni assagilik receteyi yaziyorlar. 
Yukarı Dön
Fts-gks Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fts-gks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2023 Saat 20:01
Kusura bakmayın hocam sanırım yazdıktan sonra değişmiş. Aslında 22 aylık erkek bebeğimin iki gündür 40 dereceye varan ateşi ve öksürüğü olduğunu ve bu yüzden doktora götürdüğümü yazmıştım. Peki Röntgene göre bronşlarda bir sorun yoksa o zaman hiç bir ilaç kullanmıyorum hocam teşekkürler 

Düzenleyen Fts-gks - 29 Kas 2023 Saat 21:36
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2023 Saat 23:25
Rontgeni, goremedim ama onemli degil zaten; Astim ve Bronsit'in Rontgen bulgusu YOKTUR! 
Dunya'da bir tek, Turk doktorlari Rontgene bakip, Astim veya Bronsit teshis ederler.
Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin..  
Forum ve Yazarlar kismindaki makalelerimi mutlaka okuyun. 
Yukarı Dön
Fts-gks Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fts-gks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2023 Saat 04:42
https://resimlink.com/JMS7tpm
Röntgen de bu hocam. Peki hocam dediklerinizi uyguluyordum zaten ve aynen devam ediyorum. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2023 Saat 06:25
Tertemiz bir Rontgen.. Ayrica da, NIYE; "tele" cekiliyor da normal akciger Grafisi cekilmiyor?? Doktora bir
sorsaniza!! "Tele" kalp boyutlarinin olcumu icin cekilir!!!! Cocuk kalp hastasi DEGIL ki!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Kas 2023 Saat 06:25
Yukarı Dön
Fts-gks Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fts-gks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2023 Saat 09:43
Hiç bilemiyorum ki hocam zaten çok bişey anlamadığı röntgeni doğru dürüst okuyamamasından da belli. İyi ki siz varsınız da çocuklarımızı bu gibi doktorların insafına kalmaktan koruyabiliyoruz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.