|
Danışma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fts-gks
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DanışmaGönderim Zamanı: 29 Kas 2023 Saat 18:55 |
|
Merhaba hocam 22 aylık aboneliğim kırk rahat ücret varan değişimi oluyor bende içimin olması için doktora götürüp kan tahlili yaptırdım ve röntgen istedi doktor hırıltısı hafif olduğu için tüm hepsini ekledim. doktor röntgene bakarak covit veya influenza geçirmiş olabileceğini ve akciğerde bronşların bu yüzden tıkalı olduğunu söyleyerek ventolin türü ilaç ve antibiyotik verdi. Bende size danışmadan ilaçları kullanmak istemedim. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2023 Saat 19:33 |
|
" 22 aylık aboneliğim kırk rahat ücret varan değişimi oluyor bende içimin olması için doktora götürüp"
Once bunu bana bir zahmet, tercume edermisiniz? Tahlillerde kayda deger hicbir bulgu yok. SAKIN o ilaclarin hicbirini kullanmayin. Oksuren HER hastaya ayni assagilik receteyi yaziyorlar. |
|
![]() |
|
Fts-gks
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2023 Saat 20:01 |
|
Kusura bakmayın hocam sanırım yazdıktan sonra değişmiş. Aslında 22 aylık erkek bebeğimin iki gündür 40 dereceye varan ateşi ve öksürüğü olduğunu ve bu yüzden doktora götürdüğümü yazmıştım. Peki Röntgene göre bronşlarda bir sorun yoksa o zaman hiç bir ilaç kullanmıyorum hocam teşekkürler
Düzenleyen Fts-gks - 29 Kas 2023 Saat 21:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2023 Saat 23:25 |
|
Rontgeni, goremedim ama onemli degil zaten; Astim ve Bronsit'in Rontgen bulgusu YOKTUR!
Dunya'da bir tek, Turk doktorlari Rontgene bakip, Astim veya Bronsit teshis ederler. Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin.. Forum ve Yazarlar kismindaki makalelerimi mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
|
Fts-gks
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2023 Saat 04:42 |
|
https://resimlink.com/JMS7tpm
Röntgen de bu hocam. Peki hocam dediklerinizi uyguluyordum zaten ve aynen devam ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2023 Saat 06:25 |
|
Tertemiz bir Rontgen.. Ayrica da, NIYE; "tele" cekiliyor da normal akciger Grafisi cekilmiyor?? Doktora bir
sorsaniza!! "Tele" kalp boyutlarinin olcumu icin cekilir!!!! Cocuk kalp hastasi DEGIL ki!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Kas 2023 Saat 06:25 |
|
![]() |
|
Fts-gks
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2023 Saat 09:43 |
|
Hiç bilemiyorum ki hocam zaten çok bişey anlamadığı röntgeni doğru dürüst okuyamamasından da belli. İyi ki siz varsınız da çocuklarımızı bu gibi doktorların insafına kalmaktan koruyabiliyoruz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|