|
Kızım tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2023 Saat 18:54 |
İyi günler hocam,
Mart 2015 doğumlu kızımın bugünkü tahlil sonucunu ekliyorum. 1 yaşından sonra her sene 1 ampül d vit verdim. . Bu sene Şubat 2023 ve Eylül 2023 olmak üzere 2 kere verdim. Bacaklarında hala açıklık var hocam. Ek d vit vermem gerekiyor mu? Bi de hocam bun değeri nedir? Bir şey yapmak gerekir mi?
![]() Düzenleyen antipc - 21 Kas 2023 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BUN: Blood Urea Nitrogen (Kandaki Ure Azotu)
Fazla olmasi: Hastalik, dusuk olmasi: Normal, zaten cocuklarda, erikinlerden daha DUSUKTUR! Sakin bir seyler sacamalayan olursa inanmayin, hicbir sey gerekmez. Yasina gore normal. Anemi:yok Antibiyotik:Gerekmiyor. Losemi, Kan hastaligi: YOK D vitamin seviyesi hala dusuk. 50-100 arasi olmasi gerekiyor. Verdigi sonuclara bakinca, bu Laboratuvarin pek de saglam ayakkabi olmadigi anlasiliyor. Sacma sapan Referans araliklari var. Baska bir laboratuvarda D vitamini baktirip, bana yazin. NOT: Ayni cevap, oglunuz icinde gecerli, onu SILDIM. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Kas 2023 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağ olun hocam . Devlet Hastanesi'nde baktırmıştım mecbur. Aile hekimi bakmıyormuş d vite. Özel lab. Da yok hocam burda. Yaptırma imkanım olmazsa, yine Şubatta bir doz daha ampül versem olur mu ikisine de?
Düzenleyen antipc - 21 Kas 2023 Saat 19:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ikisine de hemen verin, 1 ay sonra tekrar verin, Mart ayinda tekrar olcum yaptirip bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızımın tahlil sonucu:( Mart 2015 doğumlu) ![]() Oğlunun tahlil sonucu:( Nisan 2017 doğumlu) ![]() Hocam söylediğiniz gibi ampulleri verdim bugün ölçüm yaptırdım. Oğlanın d vit hala düşük sanırım. Aynı sene içinde toplam 4 ampül vermiş oldum ikisine de. Şubat-Eylül-Kasım-Aralık Düzenleyen antipc - 05 Mar 2024 Saat 17:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tekrar birer ampul Dvit3 icirin. Ampulu calkalamayi unutmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|