|
Bebekte grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ilkbahar91 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2023 Saat 22:28 |
7 aylik oglumun sabah uyandigimizda gözü kipkirmiziydi. Saglik ocağındaki doktora gosterdik. Adenovirus geciriyor grip gibi dedi zylet goz damlasi verdi7 gun kullanin dedi. Basladik ama simdi farkettim ki icinde kortizon da varmis. Ne yapayim hocam. Birgun damlattim bugun damlatmadim size sormak istedim.
Bir de burun tikanikligi var genizden gelen. Genzine doluyor gibi gece öksürüyor bir iki. Serum fizyolojik sıkıp burun cekme aparatiyla cektim ama geçmiyor. Rahat nefes alamiyor.Cold mix kullanabilir miyim 7 aylik bebege
Düzenleyen Ilkbahar91 - 09 Kas 2023 Saat 22:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN kullanmayin. Capak yoksa, zaten antibiyotik de bir ise yaramaz.
Capak olmadigi surece; Tobrased veya benzeri damlalar gerekmez. ColdMix kullanilabilir. Yastiga damlatilacak!!! Capak olmadan, yanma-batma hissi oluyorsa, suni goz yasi kullanin.
|
|
![]() |
|
Ilkbahar91 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Merhaba hocam.7 aylik bebegim icin Gecen hafta gozdeki kizariklik sebebiyle doktorun zylet goz damlasi vermisti, bir gun kullandim ama icinde kortizon olfugunu gorunce size sorarak birakmistim. Bu sabah gozleri bu sekilde uyandi. 3 gundur hafif atesliydi.bu sabah dusmus atesi, burun tikanikligi oliyor, uykudan uyandiginda bir oksuruk yasiyor. Su an sadece serum fizyolojik kullaniyorum. Sorum su ki, capak yoksa kullanmayin demistiniz. Bu durumda elimdeki zylete baslamali miyim ya da oneriniz nedir?
Düzenleyen Ilkbahar91 - 16 Kas 2023 Saat 10:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gun, Tobrased goz damlasi HER 2 goze, gunde:3x1 damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|