|
Antibiyotiğe gerek varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meral_87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2008 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kas 2023 Saat 21:17 |
2019 doğumlu oğlum 10gun önce hırıltılı sounumlu hasta oldu.doktora götürdüm ateş yoktu röntgen istedi fazla birşey yok dedi hırıltı olduğu için klasik Türkiye grip tedavisi ilaçları yazdı.Aldim fakat kullanmadım 3gun sonra arazlar hafifledi ve öksürük harici toparladı.1hafta sonra ateşlendi 4gundur ateşi ve hırıltılı solunumu, öksürük var.yazilarinizi okuyorum fakat ateşin devam etmesi endişelendiriyor.Tabi şu var 3.çocugum 3üde 1yaşlarinda ateşli havale geçirdiği için müdahale ediyorum tekrar geçirir diye o surece katlanmamak için Ateş nezaman biter ve antibiyotik gerekli durum varmıdır götürsem kesin yatırır sonrası malum 😔hocam ne yapmalıyım?klomoks 600 var elimde bugün 4.gun ateş ara ara çıkıyor.Biliyorum dilde pas ağızda koku olmalı ama içim ya ters giden bir şeyler varsa diyor.Tabi antibiyotiğe baslamadigim için suçlanıyorum ev halkı tarafından ben biliyorum hocam büyük kızımı sizi geç tanıdığım için çocukluk çağı alerjik astım ile büyüttüm şuan birşey yok ellerinizden öper ikinci kızımda düşmedim tuzaklarına tedavi yöntemleri hiç değişmemiş hocam sonrasını biliyorum size çok teşekkür ediyorum..
Düzenleyen meral_87 - 08 Kas 2023 Saat 21:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates ve Havale ile ilgili; makale ve Forum yazilarimi okuyun.
SAKIN Turk doktorlarinin gazina gelmeyin! Ne atesden, ne de havaleden sakin korkmayin. Bunlarin hicbir zararlari yoktur. Ates; vucudun savunmasidsir, ASLA vucuda veya beyine bir zarar VEREMEZ!! Havale de, beynin kendisini korumak icin aldigi bir tedbirdir. Yazilarimi IYI okuyun. Turk doktorlari sizleri aldatiyorlar! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|