|
İşitme kaybı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nilumay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İşitme kaybıGönderim Zamanı: 07 Kas 2023 Saat 22:00 |
|
Hocam merhaba 1 senedir sizi takip ettiğim için grip döngüsünden evde çıkıyoruz her defasında çok yoğun sugibi burun akıntısı oluyor ve geniz akıntısı öksürük krizleri iki gün sonra kulak ağrısı hemen illadin başlıyorum geçiyor ama işitme kaybımız 6 ay olucak geçmiyor hocamgeçen sene bütün kış hastaydı sonra başladı işitme kaybı çok endişe ediyorum 1 kere kbb de ölçüm yaptık ve amelyatla bile geri dönüşü olmayan hafif bir işitme kaybı başlamış geç kalmışsınız artık dediler. Hocam masal anlatıyorum duymuyo sürekli tekrar ediyorum anne duymuyorum diyo uzanınca sağ kulağının üstüne sol kulağıyla hiçbirşey duymuyo hep yüksek sesle konuşunca anlıyo me yapmaşıyım hocam 1 aydır grip olmadık illadinde hiç kullanmadım ağrısıda yok kulağında bu işitme kaybı nasıl geçicek çok üzgünüm:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2023 Saat 05:44 |
|
Cep telefonindan konusmalari duyuyorsa, sakin inanmayin.
|
|
![]() |
|
Nilumay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2023 Saat 21:30 |
|
Hocam ben onlarainanmıyprum da oğum duymuyorum diyor hep sesli konuş duymuyorum diyor sol kulağım hiç duymuyor diyor kemdi anlamazmı 5 yaşında.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Kas 2023 Saat 02:07 |
|
Cep telefonindan konusmalari duyuyorsa, sakin inanmayin.
Daha kac defa anlatayim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|