|
İliadin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2023 Saat 13:06 |
Hocam 5 buçuk yaşındaki oğlum 3 haftadır grip. Burnu tıkalı hep. Malum geceleri daha çok zorluyor. İliadin sprey sıktım burnuna ardından 3 kez peşpeşe hapşırdı. Sonra ki akşam damla deneyeyim dedim. Yine peşpeşe 3 kez hapşırdı. Hapşırık sonrası bol sulu burnu akıyor. Ne sprey ne damla kalmıyor içerde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprey KULLANMAYIN... Daima damlasini SIRT ustu yatar durumda damlatin.
|
|
![]() |
|
hg0571 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün benim kızıma da doktor sprey iliadin verdi. Sizin damla şeklinde olanı kullanın uyarınızı okudum da.. damla ve sprey muhteviyatı aynı sanırım. Damla kullanın demenizin sebebi nedir özür dilerim araştırdım ama bulamadım forumda.. ayrıca spreyin kapağını açıp damlalıkla mı damlatalım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sirt ustu yatarken damlatmaniz lazim! Sprey, sirt ustu yatarken KULLANILAMAZ!!
Ya, baska bir damlalikli siseye bosaltin, veya damlalik kullanin.
|
|
![]() |
|
hg0571 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızım okula başladı bu sene ve 2 aydır geçmeyen geniz akıntısı, boğazda doluluk var..15 günde bir tekrarlayan ve 10 gün geçmeyen burun akıntısı.. bunlar olurken ateş çıkmıyo antibiyotik kullanmadık hiç.. ama normal mi bu durum bilemedik.. burun akıntısı baya üzüyo bizi tavsiye edeceğiniz bir şey var mı burun akıntısı, geniz akıntısı için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|