Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İliadin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İliadin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İliadin
    Gönderim Zamanı: 07 Kas 2023 Saat 13:06
Hocam 5 buçuk yaşındaki oğlum 3 haftadır grip. Burnu tıkalı hep. Malum geceleri daha çok zorluyor. İliadin sprey sıktım burnuna ardından 3 kez peşpeşe hapşırdı. Sonra ki akşam damla deneyeyim dedim. Yine peşpeşe 3 kez hapşırdı. Hapşırık sonrası bol sulu burnu akıyor. Ne sprey ne damla kalmıyor içerde. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2023 Saat 18:58
Sprey KULLANMAYIN... Daima damlasini SIRT ustu yatar durumda damlatin. 
Yukarı Dön
hg0571 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hg0571 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2023 Saat 20:38
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Sprey KULLANMAYIN... Daima damlasini SIRT ustu yatar durumda damlatin. 
Hocam bugün benim kızıma da doktor sprey iliadin verdi. Sizin damla şeklinde olanı kullanın uyarınızı okudum da.. damla ve  sprey muhteviyatı aynı sanırım. Damla kullanın demenizin sebebi nedir özür dilerim araştırdım ama bulamadım forumda.. ayrıca spreyin kapağını açıp damlalıkla mı damlatalım?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2023 Saat 05:39
Sirt ustu yatarken damlatmaniz lazim! Sprey, sirt ustu yatarken KULLANILAMAZ!! 
Ya, baska bir damlalikli siseye bosaltin, veya damlalik kullanin. 
Yukarı Dön
hg0571 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hg0571 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2023 Saat 13:29
Hocam kızım okula başladı bu sene ve 2 aydır geçmeyen geniz akıntısı, boğazda doluluk var..15 günde bir tekrarlayan ve 10 gün geçmeyen burun akıntısı.. bunlar olurken ateş çıkmıyo antibiyotik kullanmadık hiç.. ama normal mi bu durum bilemedik.. burun akıntısı baya üzüyo bizi tavsiye edeceğiniz bir şey var mı burun akıntısı, geniz akıntısı için.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.