Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

geniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tulayferiha Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 185
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: geniz eti
    Gönderim Zamanı: 01 Kas 2023 Saat 16:57
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2023 Saat 17:02
hocam merhaba, kızım 15 kilo 3,5 yaşında. size daha önce de çok yazdım. dediklerini uygulayan bir anneyim.
kızmayın ama bu hafta 2 kere kulak ağrısında bahsedince ve çok fazla horlayınca bugün kbb doktoruna gittim.
kulakta sıı var deyip antibiyotik yazmaya kalktı ve sizden öğrendiklerimle işin mekanik olduğunu anlatınca, sadece önlem amaçlı dedi.:)
yazmayalım ozaman dedi.
fakat geniz etine bakınca hava olu tamamen kapalı, bu ameliyatlık çocukta uyku apnesi olur vs beni korkuttu. yine sizden öğrendiklerimle ona da itiraz ettim lenf olduğunu vs anlattım ve bana bu küçülme ihtimali olan boyutları geçti çocuğun hava yolu tamamen kapalı dedi. ameliyat şart dedi. 
dalma aq nasal sprey ve levmont çiğneme tableti yazdı ve çocuğu rahatlat işkence yapma, kendi kızıma da kullanıyorum vs dedi.
kızmayın ama siz ne söylerseniz benim için çok önemli?
kolaylıklar dilerim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117805
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2023 Saat 21:43
NE diye giyorsunuz ki!!! 
SAKIN verdigi ilaclari kullanmayin.
 Rontgen NORMAL! Belirgin bir "Geniz eti" YOK!  Kendisi Rontgen'de, "var" dedi mi??? 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2023 Saat 13:25
teşekkür ederim hocam. çok çok haklısınız, asa kullanmayacağım ilaçları sadece rezaleti çevreme kanıtlama için gittim.
evet hocam kesinlikle inanılmaz boyutta geniz eti var dedi. ameliyat dedi. çocuğa işkence yapıyorsun dedi. 
inanamıyorum, hocam " küçülmesi imkansız geniz eti var " dedi.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2023 Saat 18:38
Bunlarin NE MAL olduklarini ogrenin.. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2023 Saat 17:57
Hocam ne olur kizmayin.. size guveniyorum ve asla ameliyat düşünmüyorum.  Fakat esim 2 ayri doktora daha gosterdi ve onlarda cok buyuk geniz eti oldugunu soyledi. 
Bu nasil birsey? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2023 Saat 18:39
 Tamamen duygusal!!!  

Onlarin "geniz eti" dedikleri olusum, bogazdaki Waldeyer halkasi denilen 12 Lenf bezinden biridir.
Bu yas cocuklarda henuz antikorlar olusmadigi icin mikroplarla Lenf bezleri mucadele ederler ve o yuzden
her cocukta bu Lenf bezleri BUYUK olurlar!! Bunlarin bu yasta BUYUK olmalarindan daha DOGAL bir sey 
olamaz! 
Turk doktorlarinin, "bagisiklik sistemleri" hakkinda hicbir bilgileri yoktur!! 
Ne zaman; "Lenfatik sistem" calisir, "Humoral bagisiklik" nedir? "Hucresel bagisiklik" nedir haberleri bile
 yoktur. 
Zaten acele etmeleri ve sizi dehsetengiz sekilde korkutmalari da bu yuzdendir:
1- Baska bir doktorun kendilerinden evvel sizi ikna edip ameliyat etmesinden korkarlar. O yuzden 3.5 
yasindaki bir cocuga bile ameliyat yapmaktan cekinmezler.
2- Zamanla, cocugun antikorlari gelisince bu Lenf bezlerinin kendiliginden kuculecegini bal gibi bilirler! 
Bu antikorlarin gelismesini onlemek icin de, devamli HER atesli hastaliga Antibiyotik verirler. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2023 Saat 18:41
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2023 Saat 20:27
Cok tesekkur ederim. Bu yazdiklarini daha oncede yazdiniz baska insanlara okudum biliyorum. Amavim sizi yormak degil. Siz rontgene normal derken, geniz eti buyuk fakat bu yas icin normal oldugunu kastettiniz ozaman?
Peki her cocuk da horlama, uyku bozuklugu yapmiyor ama, bunun sebebi nedir? Ve bu cocuklarin sagliksiz uyku uyumalarinin bir onemi yok mu?
Kolayliklar dilerim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.