|
Illiadin hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2023 Saat 22:42 |
Hocam yaklaşık 2 buçuk aydır burnum tıkalı kaç doktora gittim hep alerjik diyorlar alerji ilacı antibiyotik kullanıyorum sürekli ama hiçbir işe yaramıyor siz iliadin onermistiniz birtek o iyi gelmişti en son gittiğim KBB ci de onu verdi ve 5 gun kullandım o 5 gün ohh dedim nefes almak ne güzel ama bugün 6.gun ve burnum yine tıkalı bırakın nefes almayı yemek yerken bile zorlanıyorum artık. Iliadin i en azından sadece geceleri kullansam olur mu hocam çok zorlanıyorum neden sadece iliadin ile nefes alabiliyorum alışkanlık mı yaptı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
BU mevsimda solunum yolu Allerjisi HA!!! Hangi bitki cicek aciyora, polen saliyormus??
Eski yazdiklarimi okuyun. Iliadin, 5 gun bir tarafa, 5 gun obur tarafa kullanin. Bu sekilde duzelene kadar kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam 5 gün kullandıktan sonra kaç gün ara vermeliyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 gun bile yeterlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|