|
İlaç icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 18:41 |
HocM merhaba kayinvalidem 68 yaşında ramotaid hastası. Elleri çok ağrıyor bir ilaç ismi öğrenmiş jointflex duydunuz mu. İlaç ile ilgili bilginiz varmisir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teshisden eminmisiniz??
1- RF:(+), CRP, Sedimentasyon yuksek olmasi sart. 2- Sabahlari; 1 saat kadar suren eklem sertlikleri. 3- Kucuk eklemlerde sislikler ve sekil bozukluklari olmasi sarttir. 4- JointFlex, Romatoid artrit ilaci degildir. Gunde:2x1 1200mg Balik yagi daha iyi gelir.
|
|
![]() |
|
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam hangi marka balık yağı birsürü ucuz pahalı balık yağı dolu heryer
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
?? Orada ne marka var(?) bilemiyorum. Hangisini bulursaniz ve ucuz olani kullanin.
|
|
![]() |
|
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam rica etsem bi marka verirmisiniz markette bile balık yağı var pahalılara baktım içeriğinde birsürü şey yazıyor markettekine baktım balik yagı yaziyor baskada bişe yazmiyor.Birde balık yagı cocuklarada vermek faydalimidir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|