|
Böcek ısırığı alerjisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Bir anne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Böcek ısırığı alerjisiGönderim Zamanı: 07 Eki 2023 Saat 17:21 |
|
İyi günler Kadir hocam,kızım 8.5 yaşında 33 kilo,141cm boyunda.Her yıl birkaç kez ilkbahar,yaz ve sonbaharda kızımı böcek ısırıyor ,ısırılan yerler önce kaşıntılı kırmızı kabartılar şeklinde oluyor 2.gün bacaklardakiler su toplayıp bül şekline dönüyor.Patlayanlar hemen yeniden su topluyor.İyileşmesi 20 gün sürüyor.Bu hafta yine aynısı oldu 20 civarı kabartı vardı ,cildiyeye götürdüm karınca yada pireye alerjisi var dedi.Deloday şurup 5ml ,stilex krem ve fucidin verdi 1 hafta kullansın dedi.Çaresi var mı hocam çok yıprandık gece uyanıp saatlerce ağlıyor acıyor kaşınıyor diye ,ayakkabı giyemiyor.Resim ekleyemedim bir türlü.
..
... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2023 Saat 18:54 |
|
"cildiyeye götürdüm karınca yada pireye alerjisi var dedi."
Bu kadar ahmak olanina zor rastlanir!! 1- Turkiye'deki karincalar insanlara saldirip isirmazlar..Herhalde o doktor kendini Afrika'da "ates karincalari" ortaminda zannediyor! 2- Pire isirigi ASLA su toplamaz.. Pire isirigi, iri reaksiyonlar yapmaz! Pire isirdiginda, sadece tukenmez kalem ucu degmis kadar kirmizi leke birakir. Sadece Stilex krem surun, gerisi sacmalik. Cilt reaksiyonlari; sahistan sahisa degisir. Herkes ayni reaksiyonu gostermez. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|