|
Zaturiye teshisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ziynet Tuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ziynet Tuba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2023 Saat 16:21 |
https://hizliresim.com/ptcp4sy
Merhaba Kadir Hocam, Yukarıdaki tahliller 3.5 aylık bebeğime aittir, bebeğim şuanda 60 cm ve 6200 gr, doğum boyu 48 cm, kilosu ise 2500 idi. 1 aydır burun akıntısı ve balgamı vardı ama sizin yazılarınızdan okuduğuma göre ateşini ve nefes sayısını kontrol ediyordum. Hala ateşi yok ama nefes sayısı uykuda 40-45 iken, kucakta dik pozisyonda iken 80 leri bulduğu anlar oldu. Bu Araf a göğüsünde hırıltı var. Bu nedenle bugün doktota götürdüm, ve direk hastaneye yatması gerektiğini zatürre olduğunu eğer yatırmazsam bebeğiniz elinizde kalır dediler. Ben de yeniden bir devlet hastanesine götürdüm para tuzağı olmadığından emin olmak için, ve kan tahlili ve röntgen çektirdiler size sonuçları ilettim. Doktor hava verelim dedi ama ben istemedim içinde ventolin var dediği için. Antibiyotik, ventolin ve öksürük şurubu verdi. İlaçları almadım, sizin görüşünüz göre ilerlemek istedim, hocam sizin yazılarınızdan zatürre olmadığını anladım ama, işte anne tedirginliği korkusu ne yapmam gerektiğini yine de sizden duymak istedim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, cevabınaza göre hareket edeceğim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117417 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zatürre ile en ufak bir alakası bile YOK! O ilk doktor tam bir aşşağılık dolandırıcı!
3.5 aylık bir bebeğe bile bu sahtekarlıkları yapmaktan çekinmeyen bir adi yaratık. Devlet Hastanesindeki de çok farklı değil. Nede olsa aynı aşşağılık Tıp fakültelerinin peydahladığı ............!! SAKIN verdikleri hiçbir ilacı almayın. "Sahtekarlığın 3 Safhasını" uygulamaya çalışıyorlar. Sadece benim Grip için anlattıklarımı uygulayın.
|
|
![]() |
|
Ziynet Tuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ziynet Tuba
Çok teşekkürler geri dönüşünüz için , gerçekten küçücük bir can için verilen bu cevap çok can acıtıcı idi hocam. Grip tedavisi için yazdıklarınızı uyguluyorum ama Şuan beni tek tedirgin eden soluğunun zaman zaman bu kadar artması ve de uyanıkken genelde 59 larda olması, (uyurken ve yeni uyandığında yatakta sakince yatarken 40 45 lerde, ama kucağıma aldıktan sonra soluk alış verişi çok hızlanıyor, birşeylere heyecanlanmasından da bir miktar kaynaklı belki ama yine de çok hızlı) bu durumun vücudunda başka organlarında kalıcı bir hasar oluşturma gibi bir risk söz konusu mudur, yada bu hastalığının dışında ayrı bir sorun mudur bu, bu konuda da bilgi verebilirseniz çok minnettar olurum. Sabrınız ve ilginiz için şimdiden çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117417 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiçbir zarar söz konusu değildir.
Vücut; dokuların ihtiyacına göde solunum ve nabız sayısını arttırır. Kötüye gidiş olursa, ATEŞ çıkar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ziynet Tuba
Peki hocam ateşi çıkarsa nasıl bir yol izlemeliyim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İlk sayfada, Yazarlar kısmındaki makale listemden: "Ateş ve Havalenin Tedavisi" makalemi okuyun. En altta.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|