Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zaturiye teshisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zaturiye teshisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziynet Tuba Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ziynet Tuba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zaturiye teshisi
    Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2023 Saat 16:21
https://hizliresim.com/ptcp4sy

Merhaba Kadir Hocam,
Yukarıdaki tahliller 3.5 aylık bebeğime aittir, bebeğim şuanda 60 cm ve 6200 gr, doğum boyu 48 cm, kilosu ise 2500 idi. 1 aydır burun akıntısı ve balgamı vardı ama sizin yazılarınızdan okuduğuma göre ateşini ve nefes sayısını kontrol ediyordum. Hala ateşi yok ama nefes sayısı uykuda 40-45 iken, kucakta dik pozisyonda iken 80 leri bulduğu anlar oldu. Bu Araf a göğüsünde hırıltı var. Bu nedenle bugün doktota götürdüm, ve direk hastaneye yatması gerektiğini zatürre olduğunu eğer yatırmazsam bebeğiniz elinizde kalır dediler. Ben de yeniden bir devlet hastanesine götürdüm para tuzağı olmadığından emin olmak için, ve kan tahlili ve röntgen çektirdiler size sonuçları ilettim. Doktor hava verelim dedi ama ben istemedim içinde ventolin var dediği için. Antibiyotik, ventolin ve öksürük şurubu verdi. İlaçları almadım, sizin görüşünüz göre ilerlemek istedim, hocam sizin yazılarınızdan zatürre olmadığını anladım ama, işte anne tedirginliği korkusu ne yapmam gerektiğini yine de sizden duymak istedim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, cevabınaza göre hareket edeceğim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117417
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2023 Saat 17:00
Zatürre ile en ufak bir alakası bile YOK!  O ilk doktor tam bir aşşağılık dolandırıcı! 
3.5 aylık bir bebeğe bile bu sahtekarlıkları yapmaktan çekinmeyen bir adi yaratık.
Devlet Hastanesindeki de çok farklı değil. Nede olsa aynı aşşağılık Tıp fakültelerinin peydahladığı ............!!
SAKIN verdikleri hiçbir ilacı almayın. 
"Sahtekarlığın 3 Safhasını" uygulamaya çalışıyorlar. 
Sadece benim Grip için anlattıklarımı uygulayın. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ziynet Tuba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2023 Saat 10:57
Çok teşekkürler geri dönüşünüz için , gerçekten küçücük bir can için verilen bu cevap çok can acıtıcı idi hocam. Grip tedavisi için yazdıklarınızı uyguluyorum ama Şuan beni tek tedirgin eden  soluğunun zaman zaman bu kadar artması  ve de uyanıkken  genelde 59 larda olması, (uyurken ve yeni uyandığında yatakta sakince yatarken 40 45 lerde, ama kucağıma aldıktan sonra soluk alış verişi çok hızlanıyor, birşeylere heyecanlanmasından da bir miktar kaynaklı belki ama yine de çok hızlı) bu durumun  vücudunda başka organlarında  kalıcı bir hasar oluşturma gibi bir risk söz konusu mudur, yada bu hastalığının dışında ayrı bir sorun mudur bu, bu konuda da bilgi verebilirseniz çok minnettar olurum. Sabrınız ve ilginiz için şimdiden çok teşekkürler. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2023 Saat 12:50
Hiçbir zarar söz konusu değildir.
Vücut; dokuların ihtiyacına göde solunum ve nabız sayısını arttırır. 
Kötüye gidiş olursa, ATEŞ çıkar.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ziynet Tuba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2023 Saat 13:08
Peki hocam ateşi çıkarsa  nasıl bir yol izlemeliyim? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2023 Saat 13:16
İlk sayfada, Yazarlar kısmındaki makale listemden: "Ateş ve Havalenin Tedavisi" makalemi okuyun. En altta. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.