Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş basmasi ve isal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş basmasi ve isal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 416
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş basmasi ve isal
    Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2023 Saat 05:59
Hocam defalrca isalle.ilgili yazılarınızı okummaa rağmen ..farklı bı sıkıntı yaşıyorum .. normal mi .. 34 yaşında 58kilo bayanım isal oldum baya tabi yaninda karın agrsi ve miğde bulntsyla bol su ve maden suyu feln içtim fakt ilk usuyerek baslayn hafif ateşim vardı sonra az uyudum bı uyandm böle ateş deglde sıcak basması yaşıyorum üstümü.basmi dgstrdm devamlı soğuk suyla elimi yüzümü yıkıyorum yattgm yer bile yakiyo r sanki .. içim yaniyor birde evde degldik ateş olcerm.feln yanımda yok ama hani atesm var mı diye soruyorum etrfmdkilere yok aslinda diyolar bn niye yanıyorum isalden mi kaynakli az devm edyr isal normal mi hocam sabh hvayzdydik maa güneş çarpa ihtimali hiç yok çok az güneşli alnda durdum hep golgedydm ... 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117367
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2023 Saat 08:47
İshali yapan bakterilerin salgıladıkları "Toksinler" yapar. 
SAKIN ishal durdurucu ilaç kullanmayın. SAKIN Antibiyotik kullanmayın. 
Bol su/sıvı gıdalar alın. Kahvaltı şeklinde (Kızarmış ekmek, beyaz peynir, Çay) yoğurt ve Muz, Elma yiyin.
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2023 Saat 12:45
Teşekkür ederm hocam vücudum da coknagriyodu dayanaamdim bı parol icitim umarım yanlış yapmamism .. tekrar teşekkür ler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117367
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2023 Saat 12:57
Ağrı için kullanın ama abartmayın. ASLA ateş düşürmek için kullanmayın. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ağu 2023 Saat 12:58
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2023 Saat 13:53
Tamm hocam teşekkürler bidaha kullnmamm zaten daha iyiyim çok teşekkürler 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.