|
Ateş basmasi ve isal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2023 Saat 05:59 |
Hocam defalrca isalle.ilgili yazılarınızı okummaa rağmen ..farklı bı sıkıntı yaşıyorum .. normal mi .. 34 yaşında 58kilo bayanım isal oldum baya tabi yaninda karın agrsi ve miğde bulntsyla bol su ve maden suyu feln içtim fakt ilk usuyerek baslayn hafif ateşim vardı sonra az uyudum bı uyandm böle ateş deglde sıcak basması yaşıyorum üstümü.basmi dgstrdm devamlı soğuk suyla elimi yüzümü yıkıyorum yattgm yer bile yakiyo r sanki .. içim yaniyor birde evde degldik ateş olcerm.feln yanımda yok ama hani atesm var mı diye soruyorum etrfmdkilere yok aslinda diyolar bn niye yanıyorum isalden mi kaynakli az devm edyr isal normal mi hocam sabh hvayzdydik maa güneş çarpa ihtimali hiç yok çok az güneşli alnda durdum hep golgedydm ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117367 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İshali yapan bakterilerin salgıladıkları "Toksinler" yapar.
SAKIN ishal durdurucu ilaç kullanmayın. SAKIN Antibiyotik kullanmayın. Bol su/sıvı gıdalar alın. Kahvaltı şeklinde (Kızarmış ekmek, beyaz peynir, Çay) yoğurt ve Muz, Elma yiyin.
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederm hocam vücudum da coknagriyodu dayanaamdim bı parol icitim umarım yanlış yapmamism .. tekrar teşekkür ler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117367 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağrı için kullanın ama abartmayın. ASLA ateş düşürmek için kullanmayın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ağu 2023 Saat 12:58 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamm hocam teşekkürler bidaha kullnmamm zaten daha iyiyim çok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|