Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ağrılar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ağrılar

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Burcu87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 01 May 2018
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 447
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Burcu87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ağrılar
    Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2023 Saat 10:45
Hocam iyi günler branşınız değil fakat varsa görüşünüzü almak çok değerli benim için. Şuan doktor doktor geziyorum malesef.

35 yaşında kadınım. Bir süredir sol ayağıma basınca ağrı hissediyordum ama gelip geçiyordu. Günde 10 bin adım civarı yürüyüş yapıyordum. Bir gün yürürken sol ayak bileğimde çok şiddetli acı oldu, birşey kopmuş gibi. Eve zor geldim çok acım vardı buz uyguladım. 2-3 gün üzerine basmadım geçmeyince doktora gittim.

Ortopedi doktoru Mr istedi. Mr sonucuna göre minimal sıvı kaybj ve ödem var yazıyor. Tilcotil iğne verdi ve kolajen başlandı. Bir hafta tedaviden sonra fizik tedaviye gitmem gerektiğini söyledi.

Fizik tedaviye gittim. Ultrasonla bakıldı, bu arada o bölgede kemik çıkıntısı da oldu. Ödem hala devam ediyor hatta daha kötü dedi, üzerine basma ve fizik tedaviye başlasan iyi olur dedi. Verdiği ilaçlar Melox fort, Romatim jel , Calciday D3 ve Coledan.

Hocam şuanda ayak bileğimin dışında sol elimde parmaklarımda kapatıp açarken de ağrı ve acı var. Sol ayak parmaklarım da aynı şekilde. Şiddetli bel ağrısı ile gece uyuyamıyorum, uykumdan ağrı ile uyanıyorum 3-4 gündür. Vücudun bir tarafını tutan bir durumum mu var çözemedim. Ankilozan spodilit veya Romatoid Artrit olabilir miyim bunları nasıl teşhis etmek gerekir? Yönlendirebilir misiniz? Teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120019
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2023 Saat 14:49
Bir Nöroloji doktoru görsün.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.