|
Ağrılar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AğrılarGönderim Zamanı: 27 Ağu 2023 Saat 10:45 |
|
Hocam iyi günler branşınız değil fakat varsa görüşünüzü almak çok değerli benim için. Şuan doktor doktor geziyorum malesef.
35 yaşında kadınım. Bir süredir sol ayağıma basınca ağrı hissediyordum ama gelip geçiyordu. Günde 10 bin adım civarı yürüyüş yapıyordum. Bir gün yürürken sol ayak bileğimde çok şiddetli acı oldu, birşey kopmuş gibi. Eve zor geldim çok acım vardı buz uyguladım. 2-3 gün üzerine basmadım geçmeyince doktora gittim. Ortopedi doktoru Mr istedi. Mr sonucuna göre minimal sıvı kaybj ve ödem var yazıyor. Tilcotil iğne verdi ve kolajen başlandı. Bir hafta tedaviden sonra fizik tedaviye gitmem gerektiğini söyledi. Fizik tedaviye gittim. Ultrasonla bakıldı, bu arada o bölgede kemik çıkıntısı da oldu. Ödem hala devam ediyor hatta daha kötü dedi, üzerine basma ve fizik tedaviye başlasan iyi olur dedi. Verdiği ilaçlar Melox fort, Romatim jel , Calciday D3 ve Coledan. Hocam şuanda ayak bileğimin dışında sol elimde parmaklarımda kapatıp açarken de ağrı ve acı var. Sol ayak parmaklarım da aynı şekilde. Şiddetli bel ağrısı ile gece uyuyamıyorum, uykumdan ağrı ile uyanıyorum 3-4 gündür. Vücudun bir tarafını tutan bir durumum mu var çözemedim. Ankilozan spodilit veya Romatoid Artrit olabilir miyim bunları nasıl teşhis etmek gerekir? Yönlendirebilir misiniz? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2023 Saat 14:49 |
|
Bir Nöroloji doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|