|
Bas ağrısı ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2023 Saat 21:01 |
Merhaba hocam 8 yasindaki oglum sabah uyandiginda halsizligi vardi birseyde yemek istemedi aksama dogru kulagimi elimle cekince agriyor dedi illiadin kullandim aksamda basim agriyor dedi baktim atesi var suan yatiyor halsiz bir sekilde alin bolgesini gosteriyor agriyor diye cocuklarda bas agrisi olurmu biraz tedirgin oldum acikcasi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur. Dili pembe ise, Grip geçiriyordur.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili pembe hocam az öncede kustu
|
|
![]() |
|
Bir iki gündür güneşte biraz fazla oynadi hocam güneş carpmis olabilirmi öyle birseyse eger ne yapmamiz gerekiyor çünkü hicbir grip belirtisi yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Güneş çarpası" olmaz! Güneş yanığı olur, Sıcak çarpması olur. Yediği bir gıdadan mikrop kapmış, ilaç kullanmayın.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam cok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|