|
Kedi tirmalamasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2023 Saat 15:37 |
https://hizliresim.com/gq7yug6
Hocam merhaba 10yildan beri herseyinizi okurum Suanki cevabinizi da tahmin ediyorum Ancak 13 yaşındaki kızımı aşısız bir kedi tirmaladi Fotoları koydum İzmir çeşmeden yaziyorum Tetanoz veya kuduz aşısı yaptırsam mi Kediyi mi gozlemlesem Hastaneye goturursem kesin yaparlar ne dersiniz? Tesekkurler (10dak sabunladik sonra krem surduk)
|
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanadı aslında baya ama tabii bu resimlerde çok anlaşılmıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Hocam merhaba
Dediğim gibi sizi yılardır okumama rağmen su an okuyamıyorum Bağlantı kuramıyorum Kedi sağlıklı ve aşılarını yaptırdık iç dış parazit Yalnız kızım dün akşam 3 4 kez ishal yaptı Şuanda da bir farketti ki kurt döküyor Tuvalet kağıdında ince şeritler var beyaz Bağlantı var mıdır kediyle ne yapmamız gerekiyor?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Yani kızım poposundan kurt döküyor:)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu kurtlar; yuvarlak ve 1cm kadar ise ise: Kıl kurdu olabilir.
Yassı iseler; Tenya (Şerit) olabilir. Resim göndermeniz kesin tanı koydurur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
https://hizliresim.com/3lnxfyv
Hocam tam olarak bunlardı İncecik, uzunlugu yarım cm kadar Cocuklarin Kesince gözüken tirnaklari gibi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Andazol şurup, bugün 2 ölçek bir arada içirin. 2 hafta sonra tekrar 2 ölçek bir arada içirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|