|
Ayakta dikiş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
antipc
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ayakta dikişGönderim Zamanı: 11 Ağu 2023 Saat 23:13 |
|
İyi günler hocam,
Kızımın ayağına geçen hafta cumartesi bardak düştü. Biraz yüksekten düştü bardak. Derisi kalktı, kalkan deri koptu. Hastanede dikiş attılar ama aradaki parça düştüğü için dikiş tutmadı, tekrar dikti memur. 3. Gün pansuman için açtığımızda dikişin ikisi çıkmıştı. Hocam evde batikonla temizleyip, furacin sürüyorum, kapatıyorum. Kızıma( 8 yaşında) ayağına basma vs diyoruz ama ayağını hoyrat kullanıyor biraz, evde sıkıldım vs diyerek. Yara geç mi iyileşiyor? Başka bir şey yapmak lazım mı hocam? ![]() Düzenleyen antipc - 11 Ağu 2023 Saat 23:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2023 Saat 01:20 |
|
Bu tip bir yaraya DIKIS ATILMAZ!!!! Dikislerin tamamini aldirin ve kalin tabaka Furacin surup, gazli bez ile
sarin, hergun tazeleyin.
Gazli bezin yaraya yapismamasi sart. o yuzden Furacin biraz kalin tabaka olsun. Izi kalacak. |
|
![]() |
|
antipc
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2023 Saat 15:42 |
Hocam kızımın ayağının son hali böyle. Kapatmıyorum, furacin süreyim mi yine de? Sabah batikonla temizledim sadece. Ayağına cam düşmeden önce jimnastiğe gidiyordu. Ne zaman tekrar jimnastiğe gidebilirim diyor. Ayağında kanama , ağrı yok hocam. Ne dersiniz? Bir de denize girebilir mi?
Düzenleyen antipc - 17 Ağu 2023 Saat 17:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2023 Saat 09:33 |
|
Kabuğun kendiliğinden düşmesini bekleyin. Erken kalkarsa, sadece Batticon sürün. Denize gireceği zaman,
önce Furacinli gazlı bez ile sarın, sonra strech film ile sarın ve bir naylon poşeti geçirip, ağız kısmını su geçirmeyecek şekilde bağlayın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|