|
Kene |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2023 Saat 21:12 |
Kadir bey tekrar merhaba . Bir soru daha sormustum cevabinizla icimi rahatlattiniz. Iyiki varsiniz.
Bir sorum daha var. Koydeyiz sakarya . Findik bahcesinde keneler oluyor Bir yerden sizden alinti mesajda bu bolgedeki keneler sakincali degil yazisi okudum. Bir hastanede dr da oyle demisti . Ama yeni bir kene haberiyle korktum ve mesaj atiyorum Tani biz de hep kendimiz çıkarıyoruz ,kucukler ve sik geliyor vucuda , findik zamani. Buradakiler zararsizdir degil mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdilik oyle! Esasinda, keneler zararli degil!! Virus bulasmis keneler zararli!
Bir bolgede zararsiz olan keneler, hasta birisinden kan emer de, viruslari alirlarsa, tehlikeli olurlar. Simdilik virus yok. Bir husus daha; Keneyi, kusturmadan ve kanatmadan cikarin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Ağu 2023 Saat 10:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|