|
Yetişkin tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2023 Saat 01:57 |
Merhabalar hocam yıllar önce bazı şikayetlerim nedeniyle şeker yüklemesi yapılmış ozaman reaktif hipoglisemi teşhisi konmuştu bir müddet ilaç kullandım diyet ve egzersizle zayıfladım şikayetlerim de geçmişti şimdi yine aynı şikayetler başladı yükleme yapılmadı ama tahlil sonucumu değerlendirirseniz çok memnun olurum
Açlık glukoz 109 Açlık insülin 6 Tokluk glukoz 80 Tokluk insülin 36.6 Bunların yanında d vitaminim 20 Hgb 13.54 Ferritin 11 Tahlil sonuçlarımı değerlendirebilir misin Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamin seviyeniz çok düşük.
Şimdi;1 ampul Dvit3 için, 1 ay sonra gene 1 ampul için ve Aralık ayında tekrar SADECE; D vitamin baktırıp, bana yazın. |
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hıcam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|