|
7 yas alt islatma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifkerem
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 7 yas alt islatmaGönderim Zamanı: 27 Tem 2023 Saat 00:27 |
|
Hocam merhaba 7 yaşına 4 ay var erkek cocuk. Önceden ara ara gece altını ıslatirdi ama şu son 1 aydır neredeyse her gece altını ıslatıyor. Gece yatmadan çişini yapıyor geliyor uyuyor 10 dk sonra ben çişe kaldırıyorum yapıyor sonra 1 saat geçmeden kıpırdaniyor bi bakıyorum ya kıyafetine az birsey kaçırmış yani çişi gelmiş ya da komple yapıyor tutamıyor yetisirsem tuvalete yapıyor 2 3 saat sonra tekrar kaldırıyorum ve yapıyor çişi geliyor yani gundu z de sık gider tuvalete ne yapmamız lazım hocam değerlerine baktiralim mi?
Psikolojik olabilir mi biz 1 aydır babasından ayrı tatile geldik arada ağlıyor babasını özlüyor çünkü geceleri babayla yatardı bu da bir sebep olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Tem 2023 Saat 10:13 |
|
Akşamları burun deliklerine birer sefer "Minirin Sprey" sıkın. Bir günde etkili olsa bile kutuyu bitirin.
|
|
![]() |
|
Aysays
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2023 Saat 08:27 |
|
Hocam oğlum 2012 Kasım doğumlu.
Tuvalet eğitiminden itibaren gece uykuda altına kaçırma problemimiz hep oldu. Küçüklüğünde uykudan bile kalkıp çok su içerdi. Büyüdükçe altına kaçırma sayısı azaldı. Son bir senedir ayda bir bazen iki kez külodunu hafifçe ıslatacak kadar kaçırdığı oluyordu. Bugün sabah yatağa geçecek kadar altına kaçırdı. Babası da küçüklüğünde uzun süre altına kaçırmış. Doktora götürmeli miyim sizce, hangi bölüme götürmem doğru olur ? Sevgi ve sağlıkla kalın, teşekkürler 💐
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2023 Saat 09:11 |
|
Yukardaki cevabımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|