Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İdrar rengi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İdrar rengi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mügee.sarikaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mügee.sarikaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İdrar rengi
    Gönderim Zamanı: 20 Tem 2023 Saat 19:17
Hocam merhaba. Bebeğimi yeterince besliyorum miktarını biliyorum saatli besliyorum. Suda veriyorum. İdrarı hafif kokulu ve bu renk. Neden böyle sizce
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117312
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2023 Saat 21:49
Sıcaklardan dolayı terliyor ve su kaybediyor. Bu sebeple; koyu idrar çıkarıyor. 15 seneden beri HER YAZ bu
 soru soruluyor. Ara ara su teklif edin, serin tutun. Hergün ılık duş aldırın. 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mügee.sarikaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2023 Saat 23:22
Hocam suda veriyorum ama biraz kokuda var çok rahatsız edici değil. İdrar yolu enfeksiyonu falan değildir değil mi? Beslenmeside gayet iyi korktum böbreklere zararı olur diye. Geçici bi durumdur değil mi hocam idrarida azaldı çünkü 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2023 Saat 08:41
Yukardaki cevabı BİR DAHA okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mügee.sarikaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2023 Saat 07:47
Hocam idrar tahlili yaptırmıştım size soru sormadan daha. Çıktı tahliller. Siz ne düşünüyorsunuz. Doktor bana dedi az beslenmeden oluyor ama bol bol yediriyorum suda veriyorum beslenmeyle alakalı mı sizce 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2023 Saat 08:39
Her iki bozuk değer de; SU KAYBI SONUCU OLUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Terlettiğiniz ve az su verdiğiniz için oluyor. 
İçirin şu suyu!!!!!!!!
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mügee.sarikaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2023 Saat 13:08
Hocam doktorumuz rutin çocuk muayenesinde ısrarla usg cektirmemizi söyledi. Çektirdik. Sonuçlar bu şekilde. Siz büyük bir sıkıntı ya da bir sıkıntı görüyor musunuz? Bize üriner kristaller oluyor normalde neden kalsiyum oksalat kristalleri çıkmış nefrolojiye götürün dedi. Genetik olabilir kum olabilir dedi. Sizce bi sıkıntı var mı ? Çocuk 7 buçuk aylık. 

Düzenleyen Mügee.sarikaya - 03 Ağu 2023 Saat 13:09
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2023 Saat 16:18
Doktorunuz salak ise ben ne yapayım!! 
Şimdi otursun izah etsin bakalın bu NORMAL US'yi..
Hala su içirmedi iseniz, bir daha bana soru SORMAYIN! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.