Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sinuzit mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

sinuzit mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 442
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sinuzit mi
    Gönderim Zamanı: 17 Tem 2023 Saat 14:21

hocm merhaba 33 yaiındayım.. iki hafta bir grip oldum gripte cok siddetli burun tıkanıklıgı yasadım gecmek bilmedi hala devam ediyor illadın ve serum fızyolijk kullandım yesıl akıntı oldu hala devam ediyorum fakat iki gundur  sıddetli hem bas agrısı (kaslarımın uzerinden ) hemde dis etlerimden agrı hissediyorum sinizut mu oldum acaba diye dusunmeye basldım ? daha once böle bi dis eti agrısında sinuslerin baskı yapıyo demistı dıs doktaru ne yapmam lazm antıbotıke mı baslasam acaba hocam ?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118543
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2023 Saat 14:53
SAKIN Antibiyotik başlamayın.
Yeşil akıntı, zaten hastalığın sonuna geldiğinizi gösterir. Sıcak su buharı, Limonlu bal, ColdMix kullanın. 
Ağrilarınız için, Novalgin tablet: 1 veya 2 tane alın, günde 6 taneyi geçmeyin.
Yazılarımı bugünden geriye giderek okuyun.
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2023 Saat 15:27
tamam hocam saolun
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2023 Saat 15:49
hocam peki sinuzit bukadar dis eti ve dis agrısı yapar mı diş doktoruna mı gtsem tek bi disim değil sol dişlerimn etleri kokü agrıyo ..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118543
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2023 Saat 16:43
Sinüzit değil, Grip yapıyor. 
Eski cevapları okuyun. 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2023 Saat 17:12
saolun hocam
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2023 Saat 00:14
Hocam eski maillerinize okurken bişey fark ettim ben serum fizyolojik i sole yapıyordum serum aliyoduk eczeneden siringaya çekip burnumza veryoduk .. yada tuzlu suyuda ama bı yorumunuza sakın yapmayin zararlı demissinz bende burnum çok tiklai olduğu için devamlı ondan yapıyordum iki haftadır tuzlu suyla açılan iyice diye .. acaba bu yaptgim yanlismi yedi bunca zaman bu yüzden mi bu kadr kötü oldu sinüslerin ... Dış doktorina da gittim dayanamdim dişlerimde hiç bişey yok ama nasıl agryor üst azı dislerim .  Sinuslerine zararmi mi verdim ki hocam yanlış uygulamarla 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2023 Saat 00:19
Sinuslerle ve kulak iltihablarina sebep olabilirsiniz yazmışsınız bide hocam kulağımda Ağrı'da hep tuzlu. Suyu siktikca ... Napicam bn iltaplandiysa gribinde bitti aslında HC biseysi kalmadı .. sadece bu dış ağrım var hayır yıllardır sizi okurum niyeyse yanlış kodlamisim kafama bu serum fizyolojik olayını kızıma da hep yapyordum bide
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.