|
sinuzit mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2023 Saat 14:21 |
hocm merhaba 33
yaiındayım.. iki hafta bir grip oldum gripte cok siddetli burun tıkanıklıgı
yasadım gecmek bilmedi hala devam ediyor illadın ve serum fızyolijk kullandım
yesıl akıntı oldu hala devam ediyorum fakat iki gundur sıddetli hem bas agrısı (kaslarımın uzerinden
) hemde dis etlerimden agrı hissediyorum sinizut mu oldum acaba diye dusunmeye
basldım ? daha once böle bi dis eti agrısında sinuslerin baskı yapıyo demistı
dıs doktaru ne yapmam lazm antıbotıke mı baslasam acaba hocam ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Antibiyotik başlamayın.
Yeşil akıntı, zaten hastalığın sonuna geldiğinizi gösterir. Sıcak su buharı, Limonlu bal, ColdMix kullanın. Ağrilarınız için, Novalgin tablet: 1 veya 2 tane alın, günde 6 taneyi geçmeyin. Yazılarımı bugünden geriye giderek okuyun.
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam hocam saolun
|
|
![]() |
|
hocam peki sinuzit bukadar dis eti ve dis agrısı yapar mı diş doktoruna mı gtsem tek bi disim değil sol dişlerimn etleri kokü agrıyo ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinüzit değil, Grip yapıyor.
Eski cevapları okuyun.
|
|
![]() |
|
saolun hocam
|
|
![]() |
|
Hocam eski maillerinize okurken bişey fark ettim ben serum fizyolojik i sole yapıyordum serum aliyoduk eczeneden siringaya çekip burnumza veryoduk .. yada tuzlu suyuda ama bı yorumunuza sakın yapmayin zararlı demissinz bende burnum çok tiklai olduğu için devamlı ondan yapıyordum iki haftadır tuzlu suyla açılan iyice diye .. acaba bu yaptgim yanlismi yedi bunca zaman bu yüzden mi bu kadr kötü oldu sinüslerin ... Dış doktorina da gittim dayanamdim dişlerimde hiç bişey yok ama nasıl agryor üst azı dislerim . Sinuslerine zararmi mi verdim ki hocam yanlış uygulamarla
|
|
![]() |
|
Sinuslerle ve kulak iltihablarina sebep olabilirsiniz yazmışsınız bide hocam kulağımda Ağrı'da hep tuzlu. Suyu siktikca ... Napicam bn iltaplandiysa gribinde bitti aslında HC biseysi kalmadı .. sadece bu dış ağrım var hayır yıllardır sizi okurum niyeyse yanlış kodlamisim kafama bu serum fizyolojik olayını kızıma da hep yapyordum bide
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|